Daca visezi melc inseamna ca faci pasi marunti catre atingerea unui obiectiv, dar si nepasare, asteptare lunga in ceea ce priveste decizia altora pentru ca tu sa actionezi. Persoanele din jurul tau au tendinta de a te lua peste picior, te simti deseori umilita, se bucura daca gresesti. Nu reusesti sa fii implinita, poate si din cauza atitudinii tale. Iti vor trebui mai multa ambitie, perseverenta pentru a reusi in viata. Esti o persoana senzuala, feminina, dar si foarte curioasa.

Daca visezi un melc care sta inseamna ca trebuie sa fii ceva mai relaxata si sa nu iei in deradere nimic din ce e in jur si mai mult de atat sa nu iti bati joc de oameni sau sa razi de greselile lor, sa iti vezi de propria viata.

Daca visezi ca vezi un melc inseamna ca ai incredere mare in cei de langa tine, insa esti foarte suspicioasa, poate si prin prisma oamenilor pe care deja i-ai cunoscut si care nu ti-au facut o impresie prea buna, nu te-au ajutat prea mult.

Daca visezi un melc ce merge cu casa in spate inseamna calatorii  de lunga durata si facute destul de departe de casa. Mai poate fi voarba despre achizitia unei case, dar va trebui sa dai dovada de mai multa rabdare si intelegere.

Daca visezi un melc fara casa inseamna lasitate, rautate, egoism, multe barfe si in general, oameni extrem de rai in jur.

Daca visezi un melc care a intrat in casa lui si nu mai iese de acolo inseamna ca beneficiezi de sprijinul, ajutorul colegilor, dar si de aprecierea sefilor tai, apreciere ce va avea ca rezultat pe de o parte promovarea ta, pe de alta parte vei avea castiguri materiale la care nu te-ai fi asteptat.

Daca visezi un melc care iese din casa inseamna nevoia ta de a fi sprijinita, ajutata, dar poate fi vorba si despre faptl ca uneori te consideri in plus, ca nu faci lucrurile care iti plac  sau parerei de rau ca nu faci mai mult decat faci, desi ai putea.

Daca visezi mai multi melci inseamna ca nu prea ai dor de munca, ai prefera distractia.

Daca visezi un melc ce tocmai isi scoate cornele inseamna ca la job nu e nimic sigur, ai parte de mult stres, disensiuni, vei castiga mai putini bani.

Daca visezi ca vezi un melc mergand prin curtea ta inseamna ca nu esti verticala, hotarata, ai pareri contradictorii despre acelasi lucru, iti schimbi opinia destul de des, in functie de conjunctura. Cu toate acestea, este posibil sa-ti gasesti nasul, sa existe o persoane care sa te manipuleze. Te porti urat cu oamenii din jur si uneori acestia chiar nu merita. Din cauza atitudinii tale, vei avea doar de pierdut.

Daca visezi ca vezi un melc urcand pe un pom inseamna vesti bune sau poate fi vorba despre intalniri care nu se vor termina tocmai bine pentru tine. Mai poate semnifica si faptul ca vei gasi rezolvarea unor boli de care suferi.

Daca visezi ca ai un melc in palma inseamna schimbari in bine care se produc in tine, esti mai luptatoare, ambitioasa, vei crea in jurul tau rumoare.

Daca visezi ca un melc urca pe tine inseamna o viata desfranata pe care o duci, iti vei insela iubitul, vei gresi in alegerea partenerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.