Daca visezi matura inseamna ca vei avea dispute in familie, vei avea parte de o stare tensionata care iti va crea mati probleme, poate fi vorba desprestima de sine scazuta, nu poti sa mergi mai departe, sa te afirmi, ai impresia ca oamenii au in general o problema cu tine, te simti marginalizat.

Daca visezi ca ai o matura inseamna ca te vei impaca cu cei cu care esti certata, vei pune capat disensiunilor.

Daca visezi o matura cu coada din lemn inseamna ca vei avea mari probleme in afaceri sau la job.

Daca te visezi maturand inseamna ca vei reusi sa-i indepartezi pe cei care iti fac rau, care nu te ajuta cu nimic in viata ta. Va trebui sa faci curat in viata ta personala, profesionala si sociala.

Daca te visezi maturand strazile inseamna ca vei avea parte de batjocora celor din jur.

Daca visezi o matura de ultima generatie inseamna ca vei trai noi aventuri, vei fi foarte fericita si implinita.

Daca visezi o matura noua inseamna ca ai parte de prieteni care te inseala, care te mint, dar poate fi vorba si despre noroc, echilibru.

Daca visezi o matura care se transforma in baston inseamna ca ai probleme serioase cu iubitul tau.

Daca visezi o matura rupta inseamna ca vei avea mari necazuri.

Daca visezi o matura traditionala inseamna ca vei pierde toate economiile pe care ai reusit sa le pui deoparte.

Daca visezi ca vezi o matura pe care nu poti s-o iei inseamna vorbe urate spuse despre tine.

Daca visezi o matura veche inseamna ca vei avea ocazia sa te intalnesti cu oameni ce ti-ai fost prieteni pe care nu i-ai mai vazut de mult timp, dar poate fi si despre pierderi, in general.

2 COMENTARII

  1. Sunt destule interpretari despre visul in care maturi. Ideea este ca uneori se impune sa faci curatenie in viata, sub toate aspectele si sa maturi tot ce consideri ca te afecteaza in mod negativ, de la propriile tale actiuni pana la oamenii in care consideri ca nu mai poti avea incredere si care cred ca te pot induce in eroare, care te subapreciaza considerand ca ei sunt superiori tie, dar cine este atat de impartial incat sa te poata cantari corect si sa te aprecieze la justa ta valoare?!?.

    In consecinta, trebuie sa ti iei inima in dinti si sa dai la o parte pe oricine si orice se interpune in calea progresului tau personal, nimeni nu te cunoaste mai bine decat tu insuti si trebuie sa ti sporesti stima fata de sine si sa te duci pe drumul tau, mai ales daca simti ca este unul bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.