Matreata

Daca visezi matreata inseamna, in general, satisfactii ce pot rezulta din munca ta, din viata ordonata de familie pe care o duci. Insa poate semnifica si superficialitate. Ai multe resurse pe care trebuie sa inveti sa le gestionezi si sa te folosesti de ele, abuzezi de multe ori de pozitia ta sau a altora in incercarea de a castiga batalii sau de a obtine rezultate fara munca, fara minim de efort. Va trebui sa iei o decizie in curand in ceea ce te priveste, va trebui sa ii faci pe oameni sa creada in tine, sa fii mai temperata, usor mai diplomata, altfel risti sa ramai singur, fara sprijin si vei pierde foarte mult, de la increderea in tine, la bani si relatii.

Daca te visezi cu matreata pe cap inseamna egoism, individualism, rautate in abordarea unor probleme, dezinteres total cu privire la ceilalti, nemultumire permanenta si din orice. Contezi doar tu, tot ce doresti este sa-ti fie tie bine, de restul nu conteaza si vei avea unele realizari. Fii foarte atenta la serviciu, intrucat pot fi semne de greseli care sa te faca sa-ti pierzi jobul sau in cel mai fericit caz sa fii sanctionata.

Daca visezi matreata pe haina inseamna ca vei fi pusa in situatii  jenante pe care nu stii sa le gestionezi.

Daca visezi matreata pe haina altcuiva inseamna ca nu esti deloc atenta cu imaginea ta, esti dezordonata, neingrijita, vei avea disensiuni cu cei din jur., comportamentul tau lasa de dorit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here