Daca visezi marmura inseamna ca in realitate esti o persoana insensibila, incapabila de a-ti arata sentimentele, trairile, esti insensibila la nevoile celorlalti. Nu esti in stare sa iubesti, sa faci pe cineva fericit, esti mult prea calculata.

Poate semnifica si decesul cuiva, cearta cu cineva drag. Dar poate fi vorba si despre bogatie, despre infatuare, dorinta de a arata celorlati cine esti si ce poti.

Daca visezi marmura alba inseamna belsug, gratie, eleganta, relatie implinita, ideala. Daca visezi marmura neagra inseamna ca ai asteptari prea mari, esti extrem de pretentioasa, exigenta, poti fi etichetata ca fiind fara valori, snoaba, infatuata, increzuta.

Daca visezi marmura colorata inseamna disensiuni. Daca visezi marmura de alta culoare inseamna ca esti ingrijorata pentru alte persoane din familie.

Daca visezi ca ai in curte marmura inseamna boala sau chiar moartea cuiva foarte apropiat.

Daca visezi o coloana, turn din marmura inseamna ca o boala iti cam da de fruca, inseamna ca te vei imbolnavi.

Daca visezi o marmura frumoasa inseamna ca ai parte de o relatie implinita, de dragostea partenerului tau.

Daca visezi diverse obiecte din marmura inseamna  respect, dar si politete, uneori exagerata, detasare de multe probleme, usurinta cu care faci fata unor situatii delicate, diplomatia de care dai dovada des.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.