Daca visezi marmelada, gem de prune inseamna saracie, lipsuri financiare, lipsuri ale merindelor, poate foamete. Daca visezi ca mananci marmelada inseamna invitatii la petrecere facute de catre o persoana la care tii, dar poate fi vorba si despre suparari,suferinta, necazuri multe, neimpliniri, nefericire. Dar poate fi vorba si despre curaj, despre dorinta schimbarii, in mai multe directii. Trebuie sa ai grija pe ce cale alegi sa mergi, risti sa te afunzi si mai mult in mocirla. Poate inseamna si faptul ca in viata ta nu esti multumita, viata ta actuala nu te multumeste deloc, nici pe plan personal, nici profesional. Ti se pare totul repetitiv, fara insemnare, multe frustrari acumulate.

Daca visezi marmelada foarte dulce inseamna sentimente profunde de dragoste, respect admiratie din partea iubitului, dar si dragostea familiei si a prietenilor tai.

Daca visezi ca faci marmelada inseamna ca vei lega relatii de prietenie sau chiar de iubire care te vor satisface pe deplin, care te vor ajuta in viitor, vei fi respectat, vei inainta de scara ierarhica, vei face noi cuceriri. Poate semnifica insa si boli.

Daca visezi un borcan plin cu marmelada inseamna ca nu-ti mai gasesti locul intre prietenii tai, cauti singuratatea, din pacate, nu mai gasesti nicio placere in a iesi cu ei, sa discuti, sa te sfatuiesti, sa razi cu ei, ai ajuns sa traiesti singur, fara sa mai ai contact cu realitatea, ai acumulat multe frustrari, toate acestea poate sid e teama de a infrunta adevarul. Va trebui sa incetezi sa te mai minti, sa incerci sa fii obiectiva in legatura cu viata ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here