Mare

Marea in vis inseamna curaj, dar poate fi vorba si despre temeri, frici ale noastre stiute sau nestiute, conflicte in interiorul tau in sensul in care ar trebui sa alegi, de exemplu, intre familie si cariera. Daca visezi marea agitata inseamna ca perioada pe care o traversezi este una cu multe framantari, nelinisti, iar daca sunt si valuri mari inseamna multe responsabilitati, sarcini curente pe care singura trebuie sa le rezolvi, multe provocari, dar poate fi vorba si despre controlul tau. Daca visezi ca apa creste incontinuu in marea agitata, involburata inseamna castiguri materiale, profesionale, satisfactii, fara lipsuri.

Daca visezi o mare linistita inseamna stabilitate, echilibru, un viitor frumos, cu multe satisfactii, calmitate, stapanire de sine, rezolvarea tuturor problemelor. Daca visezi o mare cu valuri mici inseamna relatii bune cu cei din jurul tau.

Daca visezi ca esti pe mare pe un vas si arunci o ancora inseamna ca ai curajul de a infrunta viata, de a trece intr-o noua etapa a vietii tale, de a face schimbari importante, de a aborda fiecare moment al vietii si a te bucura de el.

Daca visezi ca faci baie in mare inseamna rezultate bune ale muncii tale si bucurii pe masura, ai colegi buni care te apreciaza si cu care te intelegi foarte bine, sanatate.

Daca visezi apa din mare inseamna ca in curand vei avea parte de o calatorie.

Daca visezi ca faci o calatorie cu vaporul sau o barca pe mare inseamna idealuri marete materiale, familiale pe care le realizezi, avand in vedere ca ai pus in practica anumite idei pe care le-ai avut de-a lungul timpului, dar si pierzanie din cauza anturajului daca plimbarea cu barca este pe o mare agitata. Daca respectiva calatorie este placuta inseamna ca vei avea parte de castiguri, viata ta va fi bogata.

Daca visezi o furtuna pe mare inseamna ca in perioada urmatoare vei avea parte de multe provocari, tensiuni, certuri, dispute in familie, probleme la job, ghinioane, necazuri, cheltuieli fara rost, pierderi financiare.

Daca visezi ca te ineci in mare inseamna ca trebuie sa dai dovada de rabdare, adaptabilitate si acceptare, supunere. Daca visezi o mare calma inseamna planuri multe si importante, viata frumoasa, cu multa intelegere. Daca visezi ca iesi la suprafata din mare inseamna izbanda, implinirea dorintelor.

Daca visezi ca inoti in marea linistita inseamna viata frumoasa, comoda, implinita, cu multe succesuri si reusite la job.

Daca visezi ca marea inunda plaja inseamna griji viitoare si multe ganduri legate de viitor, probleme ce vor aparea in viata ta si care nu iti ofere liniste.

Daca visezi un pescar pe mare inseamna relatii de prietenie durabile, pasiune in relatiile cu iubitii tai.

Daca visezi ca privesti marea inseamna ganduri, temeri, griji. Daca visezi ca marea isi micsoreaza debitul inseamna ura, dispret, in general sentimente urate din partea celor din jurul tau.

Daca visezi ca te arunci in mare de pe stanci inseamna ca in prezent traversezi o perioada dificila din punct de vedere sentimental, deceptii, depresie, suparari.

Daca visezi ca esti in mare si faci pluta, stai nemiscat inseamna ca esti lipsit de initiativa, nu ai pic de imaginatie,nu prea ai chef de nimic in viata ta actuala inseamna ca esti depresiv, ai o mare suparare pe suflet, ii lasi pe altii sa decida si tu te supui.

Daca visezi ca vezi o valiza plutind in apa marii inseamna riscuri pe care esti in stare sa ti le asumi, calatorii neasteptate.

Daca visezi ca vaslesti in mijlocul marii inseamna ca sefii tai sau poate doar un coleg te vor ajuta la job.

Daca visezi ca esti intr-un avion, elicopter deasupra marii sau zbori singur cu un planor sau alt aparat de zbor inseamna ca nu stii sa pretuiesti relatiile cu cei apropiati tie, te porti foarte urat cu ei, nu ii pretuiesti, chiar ii jignesti, nasti multa suferinta in jurul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here