Daca visezi mere inseamna dragoste, iubire, este un vis bun, promitator. Dar poate semnifica si vesti proaste pe care le poti primi.

Daca visezi pomul fructifer mar inseamna ca exista sanse mari sa primesti vesti bune, vei avea parte de momente frumoase in viata ta. Daca visezi mere in pomi inseamna bogatie. Aceeasi semnificatie o are si visul in care apar multe mere.

Daca visezi mere coapte inseamna ca vei face fapte bune care te vor face fericita. Dar poate fi vorba si despre niste litigii mai vechi nefinalizate, dar si despre tradarea cuiva sau din partea cuiva.

Daca visezi mere in placinta sau gem de mere inseamna ca vei primi o suma mare de bani ca si premiu.

Daca visezi mere crude inseamna boala, diverse dureri fizice, dar si psihice, dificultati mari in comunicare, concentrare. Daca visezi mere dulci inseamna ca ai mult succes in in dragoste, partenerul pe care il ai iti aduce stabilitate, fericire.  Ai multe relatii bune care te fac foarte fericita.

Daca te visezi curatand mere inseamna ca nu ti-ai pierdut sperantele.

Daca visezi mere frumoase inseamna ca ia parte de o viata linistita, fara evenimente neplacute.

Daca visezi un mar inflorit inseamna ca iubitul tau iti va oferi un cadou din inima.

Daca te visezi mancand mere inseamna ca traversezi o perioada buna din punct de vedere al sanatatii, esti materialista. Daca te visezi mancand mere din copac, necoapte inseamna tristete, nefericire, poate fi vorba despre decesul cuiva. Dar poate fi vorba si despre dureri sufletesti.

Daca visezi ca nu mai gasesti merele inseamna ca ai sanse ca sa depasesti etapa aceasta nefasta in care te afli.

Daca visezi mere rosii inseamna ca vei fi promovata la birou.

Daca te visezi taind mere inseamna ca te vei desparti de iubit sau poate de un prieten/prietena buna.

Daca te visezi intr-o livada uitandu-te la mere inseamna ca vei merge in curand la o nunta mare, dar poate semnifica si cearta, scandal la care participi.

Daca te visezi adunand mere inseamna ca vei avea parte de multe evenimente pozitive, te asteapta o perioada foarte buna. Poate fi vorba despre sarcina, despre aparitia unui copil in viata ta.

Daca te visezi cumparand mere inseamna nefericire, saracie, evenimente neplacute.

Daca visezi ca cineva iti ofera mere inseamna  ca exista probabilitate mare de boala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.