Manuind o arma

11

Daca te visezi manuind o arma insemna necazuri, pierderi de bani, necazuri in afaceri, finante. Daca manuiesti o arma alba, aflata in panoplia de arme, respectiv bici confectionat din mai multe curele impletite, inseamna ca vei scapa de necazuri.

Daca visezi ca transporti arme semnifica neliniste, poate chiar nevoia de mai multa  protectie. Poate sugereaza o amenintare directa si imediata.

Daca visezi armament, in general, semnifica autoprotectie, distantare. Totusi poate semnifica si agresivitate sau disponibilitatea ta de a lupta.

Daca visezi ca apesi pe tragaciul unei arme inseamna ca vei castiga ceva moral sau material.

Daca visezi un om care tine o arma in mana, care manuieste o arma inseamna ca vei face o serie de schimburi care te vor avantaja.

Daca visezi ca distrugi o arma inseamna ca vei ramane lipsit de aparare. Daca visezi ca vinzi arme inseamna ca esti inconjurat de tot felul de tentatii periculoase.

Daca visezi ca te joci sau zdranganesti o arma inseamna ca esti o persoana tematoare, fricoasa chiar sau ca te temi de ceva sau cineva anume, vei comite o nedreptate sau ti se va comite o nedreptate, vei avea de suferit din cauza unor persoane. Mai semnifica nesiguranta in propriile forte.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPerle
Articolul următorPanoplie de arme

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here