Maioneza

Daca visezi maioneza inseamna ca anumite situatii ce pareau inofensive vor avea o intorsatura si finalitate la care nu te asteptai, vor avea rezultate negative. Poate fi o atentionare asupra faptului ca nerespectand niste reguli se poate ajunge la situatii pe care nu le mai poti cotrola si care se pot intoarce impotriva ta. O conduita normala si de bun simt este indicata. Trebuie sa faci niste schimbari ce te vor ajuta foarte mult in viitor. Poate fi vorba  si despre o sanatate extrem de robusta.

Daca visezi ca mananci maioneza inseamna deziluzii. Mai poate semnifica ca cei din jurul tau nu te respecta, nu te apreciaza, te iau in gluma.

Daca visezi ca faci maioneza si o pui in mancare inseamna ca in curand vei avea in sfarsit curajul si resursele de a initia o afacere, care mai mult ca sigur va fi in domeniul agro alimentar. Mai poate fi vorba despre mici dispute, neintelegeri.

Daca visezi ca tai maioneza inseamna ca visele pe care ti le-ai facut nu se vor realiza. Poate semnifica si multa munca, fara rezultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here