Magar

58

Daca visezi magar inseamna ca ai in jurul tau oameni incapatanati, prosti, te lovesti deseori de opinii negative din partea celor din jur si lupti pentru opiniile tale. Iti recomand si mai multa rabdare, pentru a nu intra in conflicte foarte mari, sa nu te cobori la mintea lor. In curand te vei elibera de poverile pe care le cari si vei fi mai linistit, mai odihnit. Daca visezi ca bati un magar cu un ciomag, bata, bat inseamna ca in viitorul apropiat vei avea parte de dezamagiri, tristete.

Daca visezi magar alb inseamna ca vei primi vesti bune. Daca visezi un magar alergand inseamna o dezamagire foarte, foarte mare, poate fi vorba de un deces in familie. Daca visezi ca alergi dupa un magar inseamna ca vei participa la cateva certuri foarte mari, te vei consuma foarte mult.

Daca visezi ca ai un magar in ograda inseamna probleme la job. Daca te visezi calarind un magar inseamna ca cei din jurul tau te dispretuiesc. Daca te visezi mergand pe jos, alaturi de un magar inseamna ca vei reusi in viata, insa nu ii vei aproape pe cei dragi, acestia neintelegandu-te si parasindu-te.

Daca visezi un magar gri inseamna noroc, iubire. Daca te visezi intr-un targ cumparand un magar inseamna ca iti vor scadea veniturile, faci cheltuieli destul de mari, fara rost.

Daca visezi un magar carand diverse inseamna ca ai multe probleme in prezent, responsabilitati, multa munca fara rezultate. Daca visezi un magar indaratnic, incapatanat inseamna responsabilitati, multe probleme in viata de zi de zi atat financiare, cat si sentimentale, de suflet.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRazboi
Articolul următorCarne

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here