Daca visezi o moara care macina faina inseamna bogatie, castiguri financiare in curand, la care nu te asteptai. Semnifica sume mari de bani. Mai poate fi vorba despre un destin favorabil, un viitor luminos, in general, mult noroc cam in tot ce faci, acasa, la serviciu. Cat despre tine, pari o persoana sufletista, care te implici in general, in tot, iti place sa ajuti.

Daca visezi ca macini faina si tocmai se strica moara inseamna ca in relatia pe care o ai in prezent ai multe certuri, greutati foarte mari, dar poate fi vorba si despre boala si chiar deces.

Daca visezi ca mergi cu faina la moara, dar constati ca sunt alte persoane inaintea ta inseamna ca reusesti sa realizezi toate taskurile la timp, toate proiectele vor fi depuse conform programarii si in tot ce faci pui mult suflet.

Daca visezi ca macini putina faina la moara inseamna saracie, multe lipsuri, sume mici de bani de care vei dispune, neimpliniri in general.

Daca visezi ca mergi sa macini faina la o moara dar aceasta nu functioneaza, e oprita inseamna suparari, tristete. Ca si caracteristici, in prezent nu prea ai chef de nimic, nu iti place sa faci mai nimic. Daca aceasta nu functioneaza pentru ca e defecta inseamna mari probleme la job, va trebui sa te concentrezi pentru a face ceva ca sa nu-ti pierzi jobul.

Daca visezi ca mergi sa macini faina la o moara si aceasta este parasita, nu mai functioneaza de mult timp inseamna pierderi materiale mari.

Daca visezi ca mergi sa macini faina la o moara si aceasta se opreste in timp ce macini faina inseamna multe greutati pe care le intampini in viata ta, nevoia ta de ajutor si sprijin pentru a depasi aceasta perioada.

Daca visezi ca locuiesti in apropierea unei mori care macina faina inseamna noroc, o viata frumoasa, belsug.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here