Daca visezi un macelar inseamna imoralitate, poate fi voba despre actiuni, un anume comportament, semnimente sau chiar emotii care sa duca catre vulgaritate, imoralitate. Poate fi vorba despre stricarea unui proiect, a unor vise.

Mai poate fi vorba despre cruzime nemasurata, rautate, superficialitate, dar si curaj, nevoia ta de a trece mai departe in viata ta, de a lasa in urma suferinte mai vechi care revin obsesiv in viata ta. Dar poate fi vorba si despre bucuria revederii cuiva drag.

Daca te visezi macelar inseamna frustrare, sentimente de furie pe care insa nu le lasi sa iasa la suprafata. Poate fi vorba si de despartirea de o persoana iubita. Poate fi vorba si despre o catastrofa.

Daca visezi un macelar care transeaza carnea inseamna ca ar fi putea fi vorba despre prudenta pe care ar trebui s-o manifesti pentru a nu intra in anumite situatii, conflicte. Mai poate fi vorba despre imbolnavirea unei persoane din familia ta.

Daca visezi o macelarie insemna certuri pe care ai putea sa le ai la birou cu seful sau sefii tai. Prudenta maxima, pentru a nu avea parte de situatii conflictuale cu acestia.

Daca visezi un macelar inseamna pericole, situatii riscante, la limita, tendinta ta de a manipula sau usurinta cu care esti manipulat, cu sau fara voia ta.

Daca o femeie viseaza un macelar poate fi vorba chiar despre partenerul ei de viata care insa nu-i ofera siguranta, acesta fiind un om insensibil. Dar poate fi vorba si despre superficialitatea pe care o are in ceea ce priveste propria sanatate. Mai poate semnifica despartirea de persoana iubita. Daca aceasta viseaza mai multi macelari inseamna vreme buna, recolte bune.

Daca un angajat viseaza un macelar inseamna lipsa increderii in sine, timiditate, umilinta, manipulare.

Daca te visezi dand mana cu un macelar inseamna sentimente de vinovatie pe care le ai in legatura cu ceva sau cineva.

Daca visezi ca vezi un macelar vanzand carne inseamna ca ai parte de dispret, renumele tau este afectat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.