Mac

Daca visezi mac sau si mai bine, un camp plin cu maci inseamna ca in realitate vei avea o perioada amoroasa, minunata, plina de farmec, te vei indragosti la nebunie, vei iubi cu disperare si nu te vei da in spate si de la aventuri amoroase, dar aceasta perioada insa nu va fi de lunga durata. Macii pe camp semnifica multe bucurii, placeri fine, placeri pe care ti le vei oferi dupa o lunga si grea perioada, in care ai uitat de tine.

Daca visezi maci, mai poate semnifica si faptul ca e foarte posibil sa primesti o declaratie de dragoste, verbal sau prin intermediul unui email sau, de ce nu, pe care vei transmite cuiva, dragoste ce nu va dura prea multa, va fi de scurta durata.

Daca te visezi ca esti la cules de maci sau daca vei visa ca mananci maci inseamna ca planurile tale nu se vor materializeza, totul va fi in zadar, nimic nu se va implini.

Daca vei visa ca te afli intr-un lan de grau cu maci inseamna ca o persoana cu o situatie financiara foarte buna iti va face o declaratie de dragoste, poate chiar te va cere in casatorie. Daca macii se afla printre alte flori semnifica faptul ca vei avea parte de o situatie rusinoasa, iar daca macii sunt intre buruieni inseamna iar ca vei primi declaratia de dragoste din partea unei persoane deosebite care are o pozitie sociala interesanta, dragoste care insa nu va dura.

Macul rosu aprins inseamna ca vei fi umilit, injosit, ti se vor spune cuvinte urate si din acest motiv vei fi deprimat. Daca visezi flori de mac vei fi umilit in public, lucru care te va supara. Jignirile celor din jurul tau vor fi greu de suportat. In cazul in care visezi seminte de mac inseamna ca vei fi cerut/a in casatorie, insa foarte tarziu, de catre o persoana deosebita.

Privitul macilor inseamna ca vei avea parte de momente placute in general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here