Lup in vis inseamna primejdii, pericole, dusmani in apropiere, evenimente viitoare neplacute, dar si victorie. Daca visezi lup alb inseamna mandrie, curaj, dar si orgoliu. Mai poate semnifica si o etapa viitoare in viata ta prina de nefericire, tristete. Insa, spre norocul tau, esti optimista, poti vedea cum sa rezolvi toate problemele pe care le vei intampina. In agala masura poate insemna si calmitate, victorie impotriva celorlalti.

Daca visezi un lup care te ataca inseamna ca ai multi dusmani. Poate fi vorba si despre persoane care aparent iti sunt prieteni, dar care in realitate vor sa-ti faca rau, iti strica imaginea cu fiecare prilej pe care-l au. Daca visezi lup care te ataca, insa din confruntarea cu el esti castigatoare inseamna ca in viata reala vei depasi etapa dificila din viata ta sau ca ai facut anumite destainuiri care te-au ajutat in viata.

Daca visezi un lup care alearga spre tine dar nu reuseste sa te prinda, sa iti faca rau inseamna presiunea care se exercita asupra ta, autoritatea care este exercitata asupra ta, oboseala, graba, multe sarcini si responsabilitati. Daca visezi un lup care te alearga si te prinde si-ti va face rau inseamna multe sarcini ce-ti revin, lucruri neterminate. Daca visezi ca gonesti un lup inseamna ca vrei sa scapi de dusmani.

Daca visezi ca un cioban este atacat de lupi inseamna multe necazuri in familie, in casnicie, lipsa ajutorului. Daca visezi un lup ce deschide botul sa te muste inseamna ca dusmanii tai vor castiga  batalia cu tine.

Daca visezi multi lupi la un loc, o haita inseamna ca in curand vei intra cu voia sau fara voia ta intr-un mare scandal.

Daca visezi un lup mergand agale inseamna boala.

Daca visezi ca omori un lup inseamna biruinta impotriva tuturor dusmanilor. Daca il omori cu mana in vis inseamna ca dusmanii vor fi indepartati usor din viata ta.

Daca visezi ca vanezi un lup inseamna ca in viitor vei traversa o perioada nefasta.

Daca visezi ca dormi langa un lup inseamna ca cei pe care-i consideri prieteni vor sa-ti faca rau.

Daca visezi ca un lup moare in bratele tale inseamna ca vei traversa o etapa cu mult noroc, fericire.

Daca vei visa ca sunt multi lupi in spatele tau, urmarindu-te inseamna ca urmeaza o periaoda grea din punct de vedere financiar, vei imprumuta bani ca sa supravietuiesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here