Daca visezi lumina inseamna ca toate dificultatile vor trece, iti vei rezolva toate problemele, vei avea parte de incurajare, de vesti bune. Daca visezi ca tii o lumina in mana inseamna vesti bune, noroc, succes in relatia ta de dragoste, vise implinite, batalii castigate impotriva celor potrivnici tie, pace, intelepciune. Daca visezi ca altcineva tine in mana o lumina inseamna ca anumite fapte, nu neaparat ale tale, vor fi descoperite, iar cel ce le-a facut va fi aspru pedepsit.

Daca visezi lumina puternica, ce straluceste inseamna bucurii multe din toate partile, dar si destainuiri care te vor linisti, te vor face increzatoare. Mai poate fi vorba despre o sanatate robusta sau faptul ca dupa anumite boli de care ai suferit, in prezent esti refacuta.

Daca visezi o lumina slaba de abia detectabila inseamna ca o parte din visele tale nu se vor implini, materializa.

Daca aprinzi mai multe lumini sau lumanari inseamna castiguri pe toate planurile, dar si ajutor, sprijin pe care-l vei primi de la alte persoane.

Daca visezi lumina electrica stinsa inseamna sentimente ranite, dezamagiri multiple.

Daca vezi lumini aprinse inseamna noroc, intamplari fericite.

Daca vezi o lumina foarte clara inseamna ca vei avea parte de succes in viata ta.

Daca visezi o lumina de ceara inseamna ca prietenii tai iti vor face surprize. O lumina de la lumanare inseamna pierderi, lipsuri, neajunsuri. Daca visezi lumina unei lumanari abe inseamna un viitor luminos.

Daca visezi ca vezi lumina soarelui inseamna ca ai vise ce se pot realiza cu multa munca si perseverenta. Daca visezi lumina soarelui la rasarit inseamna fapte bune, apreciere, o gandire logica si foarte complexa, inteligenta. Daca visezi o lumina la apusul soarelui, chiar pe intuneric inseamna bucurii, veselie.

Daca visezi o lumina greu de perceput inseamna stari interne foarte urate.

Daca visezi lumina unui felinar inseamna tristete, dar se scurta durata.

Daca visezi o luminita in intuneric inseamna sperante pe care le ai, dar poate fi vorba de sprijinul pe care ti-l acorda o persoana foarte puternica, dar si niste secrete pe care ti le dezvaluie cineva.

Daca visezi lumina puternica de la multe lumanari inseamna tristete, necazuri.

Daca visezi o raza de lumina inseamna sociabilitate, comunicare, bunatate, toleranta, echilibru.

Daca visezi o lumina stingandu-se intr-un felinar sau candelabru inseamna multa munca depusa fara rost.

Daca visezi lumina stinsa inseamna deces, multa suferinta.

Daca visezi lumina palpaind inseamna vesti care te vor bucura.

Daca visezi lumina aprinsa ziua in amiaza mare inseamna vise ce se vor realiza cu siguranta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here