Lumanare in vis semnifica dragostea, iubirea, dar si posibile primejdii, riscuri la care te expui.

Daca visezi lumanari aprinse inseamna vesti neasteptate, foarte bune pe care de mult timp le asteptai. Mai poate fi vorba despre nevoia ta reala de intimitate, poate chiar izolare de restul lumii, incerci sa te ascunzi de ceilalti, mai ales din cauza vietii tale tumultoase, simti rusine fata de cei din jur. Dar dai dovada de multa energie, curaj, analiza, vei descoperi singura adevarurile pe care le cauti de ceva timp.

Lumanari aprinse care ard cu aceeasi intensitate mai inseamna si relatiile cu cei din jur care par a fi constante, dar si noroc in afaceri, vei face bani cu usurinta. Lumanari aprinse care fac lumina inseamna bucurii, dragoste, fericire.

Daca visezi lumanari stinse sau topite inseamna ca vei depune mult efort in munca ta zilnica, munca insa care nu are rezultatul scontat. Totodata semnifica teama ta de necunoscut, nu te simti confortabil atunci cand ti se fac surprize, vrei intotdeauna sa detii controlul, sa stii pas cu pas tot sirul evenimentelor.

Treci printr-o perioada in care cuvintele de ordine sunt oboseala, stres, pesimism, nu ai nicio solutie pentru a depasi perioada urata pe care o traversezi, te neglijezi, vezi cum iti fuge pamantul de sub picioare. Mai poate semnifica sfarsitul unei relatii de dragoste, dar si anuntul ca in modul in care traiesti azi, nu vei putea continua.

Daca visezi ca faci cadou cuiva o lumanare (sau mai multe) inseamna vesti bune din partea celor apropiati, care pot sa insemne vesti bune atat pe plan profesional, dar mai ales personal.

Daca visezi ca aprinzi o lumanare inseamna ca in sfarsit a aparut soarele pe strada ta, inseamna ca persoana de langa tine iti impartaseste sentimentele.

Daca te visezi confectionand lumanari inseamna ca te vei impumuta o suma destul de mare de bani. Poate semnifica insa si faptul ca exista posibilitatea de a da cu imprumut niste bani unor persoane, asadar atentie mare la cei din jur, la interesele lor si la increderea pe care o acorzi acestora, dar si la posibilele dobanzi pe care le vei avea de achitat in cazul in care vei imprumuta bani.

Daca te visezi cumparand lumanari inseamna ca in perioada urmatoare vei vafe mairi schimbari in viata ta.

Daca visezi lumanari din ceara inseamna ca iti vei face noi prieteni, vei cunoaste multi oameni.

Daca visezi lumanari de gaz semnifica decesul cuiva.

Daca visezi lumanari mari ce formeaza o faclie inseamna ca problemele tale isi vor gasi curand rezolvare.

Daca visezi o lumanare stangandu-se sau palpaind foarte incet inseamna ca ai ceva probleme de sanatate, ai o temere accentuata fata de batranete sau boli, in general, te temi de moarte, ti se pare un lucru inexplicabil si foarte urat. In prezent, fizic si psihic stai foarte rau, deseori esti plictisit si fara chef de viata.

Daca visezi lumanari in biserica semnifica de fapt credinta ta, speranta, asteptarile pe care ti le-ai facut, dar si imposibilitatea de a-ti rezolva singura problemele, sperand la ajutorul cuiva.

Daca visezi lumanari de inmormantare inseamna ca ai ajuns la un capat de drum, trebuie sa faci schimbari radicale si imediate in viata ta, pe toate planurile. Mai semnifica lipsa ta de implicare, de interes, dar si lipsa sentimentelor  tale.

Daca visezi lumanari de nunta sau botez inseamna ca ai parte de suportul cuiva la care nu te-ai asteptat sau oferi sprijinul tau neconditionat cuiva.

Daca visezi lumanari pe tort inseamna ca ai incheiat o etapa in viata ta, ai inceput o alta care te va duce pe un drum frumos.

Daca visezi ca topesti lumanari inseamna ca in curand iti vei face o relatie cu un baiat, dar poate fi vorba despre o cerere in casatorie. Mai poate semnifica vizite sau drumetii destul de lungi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.