Daca visezi o lovitura inseamna, in general, durere, suferinta, dar si umilinta. Ai probleme destul de mari pe care parca ai vrea sa le uiti. Daca visezi ca tu esti cel caruia i se aplica loviturile inseamna ca in curand vei lasa la o parte orgoliul si vei reusi sa te impaci, dupa o lunga perioada de timp, cu o persoana draga.

Daca visezi ca lovesti pe cineva inseamna necazuri mult in viitor. Va trebui ca in viitor sa-ti faci timp si sa rezolvi toate disputele pe care le ai.

Daca vei visa ca cineva te loveste cu pietre inseamna ca cineva te barfeste, scorneste vorbe foarte urate la adresa ta.

Daca visezi ca auzi despre o lovitura inseamna necazuri si suparari multe.

Daca visezi ca aplici o lovitura cu mana stanga unei alte persoane inseamna ca vei avea vizite neasteptate, vei avea parte de multe dispute cu cei dragi. Daca aplici o lovitura cu mana dreapta unei alte persoane inseamna ca ai multe certuri in familie, pe care trebuie sa le rezolvi.

Daca visezi ca lovesti cu picioarele pe cineva inseamna ca ai multe momente in care iti pare rau de ceea ce ai facut, ciar daca acele fapte au fost facute impotriva unei persoane care iti vrea raul.

Daca visezi ca loviti o minge cu piciorul inseamna vesti bune.

Daca visezi ca lovesti pe cineva cu pumnul direct in fata inseamna erori, greseli care vor cantari foarte mult in viata ta, acum sau mai tarziu. Daca visezi ca lovesti pe cineva in stomac cu pumnul inseamna o dragoste neimplinita, multe dispute, din acest punct de vedere ai multe suparari. Daca visezi ca dai lovituri cu pumnul inseamna ca vei avea parte de bucurii de scurta durata, care vor fi urmate de perioade lungi de nefericie.

Daca lovesti cu piatra in ceva sau cineva inseamna ca vei avea de suferit din partea unui dusman, pot fi chiar prejudicii materiale.

Daca visezi ca lovesti cu o bata pe cineva inseamna ca ai parte de admiratia celor din jur. Daca visezi ca lovesti cu un ciomag inseamna ca vei gasi o cale de mijloc in care vei comunica pana si cu cei mai aprigi dusmani.

Daca visezi ca folosesti cutitul pentru a lovi pe cineva inseamna boala.

Daca lovesti pe cineva cu patul armei inseamna ca tot ceea ce faci se va termina cu bine, vei fi rasplatita.

Daca visezi ca lovesti ceva tare si in urma acestei lovituri te ranesti si tu inseamna ca vei avea multe discutii din te miri ce, vei ajunge poate chiar la procese.

Daca visezi ca primesti o lovitura inseamna imbogatire, avutie.

Daca visezi ca esti lovit de mai multe ori inseamna ca in familia ta apar certuri care par ca nu se mai termina.

Daca visezi ca lovesti un animal inseamna ca in general iei decizii bune, dupa analiza foarte amanuntita a unei situatii.

Daca visezi ca lovesti un magar inseamna tristete, necazuri.

Daca visezi ca esti lovita de un cal inseamna avutie, castiguri materiale.

Daca visezi ca te-a lovit o sageata, te-a ranit inseamna ghinion pe o perioada lunga de timp.

Daca visezi ca ai fost lovit si ranit intr-un razboi sau o lupta inseamna castiguri, biruinta.

Daca visezi ca doua sau mai multe persoane se lovesc inseamna dispute aprinse in familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.