Daca visezi o locomotiva inseamna calatorii pe care urmeaza sa le faci, dar si o posibila vizita a cuiva foarte drag. Mai poate fi vorba despre ganduri sexuale ascunse. Poate semnifica multa energie pozitiva, motive suficient de importante pentru a merge mai departe, sa nu iti pese de gura lumii, iti doresti mult sa reusesti in viata.

Daca visezi o locomotiva ce a facut pana inseamna ca nu reusesti sa-ti controlezi viata, sa iei singura deciziile necesare. Tot timpul astepti sa ti se spuna ce sa faci, esti usor de manipulat.

Daca visezi o locomotiva lovind o persoana inseamna ca nu ai forta necesara sa-ti rezolvi problemele pe care le ai in familia ta.

Daca te visezi mergand pe linia ferata alaturi de altcineva inseamna dependenta de persoana respectiva.

Daca visezi ca ai propria locomotiva inseamna ca te vei reloca departe de casa, vei avea serviciu acolo, vei avea sansa sa traiesti frumos.

Daca visezi o locomotiva deraind inseamna ca totul se precipita in viata ta, inseamna multa alergatura. O locomotiva deraiata inseamna ca din cauza relatiei de dragoste instabile, ai tot felul de temeri.

Daca visezi o locomotiva mergand cu viteza pe calea ferata inseamna ca va urma o calatorie.

Daca visezi ca te uiti la o locomotiva ce incepe sa mearga inseamna inceputul unei perioade in viata ta agitata, cu multe sincope, nefericire.

Daca visezi ca mergi intr-o locomotiva sau ca o conduci inseamna ca vei fi avansata, promovata la locul tau de munca.

Daca visezi o locomotiva cu aburi inseamna dispute la serviciu. Daca opresti o locomotiva cu aburi inseamna ca in cele din urma vei reusi sa-ti rezolvi toate problemele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here