Daca visezi limba inseamna de fapt modul tau de a fi, de a vorbi cu ceilalti, de a comunica, de a-ti exprima sentimentele, opiniile. Limba mai poate semnifica mandrie, inteligenta, intelepciune, dar si onoare. Mai poate fi vorba despre dragoste, atat despre sentimentele tale, dar si despre nevoie tale de a fi iubita, poate fi vorba despre pofta ta de a trai.

Limba in vis, in general, poate inseamna barfa, uneltiri, vorbe urate la adresa ta.

Daca visezi ca ai acele ace pe limba inseamna cleveteli, barfe, obstacole, piedici ale unor persoane din imediata ta apropiere, poate chiar rude. Sunt multe vorbe urate spuse la adresa ta, pe la spatele tau, dar din fericire vei avea ocazia sa afli adevarul, trebuie doar perseverenta si rabdare.

Daca visezi ca ti-ai taiat limba sau pur si simplu visezi o limba taiata inseamna ca in relatia ta de cuplu nu ai parte de o comunicare prea buna, iubitul tau nu te sustine in nimic din ce faci, chiar te impiedica in a-ti atinge telutile profesionale, te cam trage inapoi. Poate fi vorba despre imposibilitatea ta de a te exprima, de a-ti exprima sentimentele, imposibilitatea ta de a crea.

Daca visezi ca vorbesti o limba straina sau ca auzi vorbindu-se o limba straina in jurul tau inseamna ca in perioada urmatoare vei avea parte de o invitatie la o petrecere, film, teatru sau cina sau poate fi vorba despre o invitatie pe care o vei lansa in vederea petrecerii timpului in compania unor prieteni.

Daca visezi ca prepari sau manaci mancare de limba inseamna necaz, tristete, probleme pe care ai inceput sa le ai si carora trebuie sa le gasesti rezolvare, dar poate fi vorba despre decesul unei persoane.

Daca visezi ca ai limba scurta sau ca cineva are o limba scurta inseamna ca in viata ta va urma o perioada frumoasa, bani, belsug. O limba mica in vis semnifica saracie, dar poate fi vorba despre felul tau de a fi, usor rezervata.

Daca visezi ca ai limba legata inseamna ca in viata ta va urma o perioada grea, neagra, neajunsuri, boli, saracie.

Daca visezi o limba groasa inseamna barfe, clevetiri, uneltiri impotriva ta.

Daca visezi o limba lunga inseamna ca cei din jurul tau sunt extrem de curiosi in ceea ce te priveste, le lispeste discretia sau poate chiar tu te afli in postura de a fi indiscret cu privire la viata cuiva. Daca visezi ca ai limba lunga si urata, ca si aspect inseamna ca ai parte de multe amenintari, intimidari, multe griji pe care ti le faci si pe buna dreptate.

Daca visezi limba unui animal inseamna ca in sanul familiei tale exista multe nemultumiri spuse sau nespuse, oricum exista o situatie tensionata. Doar o comunicare intre voi va detensiona putin atmosfera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.