Daca visezi un lighean inseamna ca in curand vei afla despre decesul cuiva, va fi o perioada lunga de doliu. Daca visezi un lighean gol inseamna ca vei avea parte de o suma considerabila de bani.

Daca visezi ca te speli intr-un lighean inseamna ca ai sentimente ascunse de dragoste pentru un barbat, iar acesta nu stie despre iubirea ta. Poate semnifica faptul ca vei avea de pierdut de pe urma altor persoane, din cauza rautatii acestora.

Daca visezi un lighean plin inseamna ca vei pierde o suma mare de bani, poate fi vorba despre saracie.

Daca visezi un lighean plin cu apa si nu ti-e teama ca da pe afara apa sau ca te stropeste inseamna ca cineva din familia ta va deceda.

Daca visezi ca te speli cu apa dintr-un lighean inseamna ca vei reusi sa platesti o suma de bani unei alte persoane, reusesti sa-ti achiti niste datorii mai vechi.

Daca esti barbat si visezi un lighean inseamna ca vei cunoaste o femeie care nu se ridica la nivelul tau, nici profesional, nici comportamental sau din punct de vedere al educatiei. Atentie insa, esti predispus la a face un copil cu aceasta. Dar acest vis se poate rezuma la un simplu flirt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.