Lava

Daca visezi lava inseamna ca va urma o perioada in viata ta care va fi lipsita de relaxare, vei fi nervoasa, anxioasa, agitata, vei trece des prin diverse stari de nervozitate, stres, vei avea multe probleme financiare, multe lipsuri. Mai poate semnifica multa munca fara folos. Dar poate insemna si pasiune arzatoare, care insa nu se va finaliza cu o relatie stabila, la tine sau la el va disparea sentimentul iubirii. Ca si personalitate, esti poate usor prea vulcanica, te aprinzi si te stingi intr-o secunda, esti iritata deseori, certareata, pasionala insa, creativa, sentimente materne profunde, traversezi o perioada grea, cu dese schimbari si esti usor duala.

Daca visezi lava mare inseamna schimbari mari in viata ta, care pot fi si in sens bun, dar si in sens negativ, poate semnifica redescoperirea ta, inceputul unei noi perioade.

Daca visezi lava care erupe inseamna multi dusmani, intamplari nefericite, multe barfe, vei avea esec pe plan profesional sau in afaceri, unde e posibil sa pierzi si sume importante de bani.

Daca visezi ca privesti un vulcan care erupe inseamna suparare provocata de cineva, dar si pericole, primejdii, multe riscuri pe care ti le asumi.

Daca visezi o lava curgand dintr-un vulcan inseamna cearta puternica cu un amic de-ai tai, care va lasa urme adanci, insa vei rezolva in cele din urma aceasta problema.

Daca visezi un vulcan care s-a stins, dar tot mai da semne ca ar fi o lava gata gata sa erupa inseamna experiente noi care te vor surpinde si provoca in egala masura.

Daca te visezi stand in mijlocul lavei inseamna ca exista oameni in jurul tau care te tradeaza, poate semnifica dificultati la job sau pierderi semnificative de bani.

Daca visezi ca lava te inconjoara inseamna mari dispute in familie, dispute in centrul carora esti, dar si mari dispute cu prieteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here