Lance

Daca visezi lance poate insemna batalii care se dau inauntrul tau, nehotararea de care ai dat dovada in ultima perioada, poate fi vorba despre onoare si chiar despre demnitatea ta, dar si despre situatii difcile, uneori si despre agresivitate, violenta. Mai poate semnifica echilibru, nevoia de a face dreptate, in urma multelor nedreptati pe care le-ai suferit in ultima perioada.

Acest vis in general semnifica un succes rasunator, forta, ambitie, determinare, vesti bune. Poate semnifica si faptul ca cineva incearca sa te compromita. Inseamna si suparari, dispute aprinse.

Daca visezi ca ai lance in casa inseamna agresiune impotriva ta, primejdie care te paste, dar si porniri sexuale uneori exagerate.

Daca visezi ca vezi o lance langa o balanta inseamna actiuni viitoare impotriva ta, care pot fi chiar in justitie.

Daca visezi o lance cu doua taisuri, stralucitoare inseamna ca vei avea discutii aprinse, insa convingatoare, din care vei iesi castigata.

Daca visezi o lance mare, greu de manuit inseamna promisiuni in van pe care le faci cuiva, dar poate fi vorba despre o viata sexuala foarte animata.

Daca visezi o lance in teaca inseamna forta, putere, impliniri, urci repede si sigur pe scara sociala, la serviciu ai putea fi promovata. O lance scoasa din teaca inseamna ca vei avea rezultate foarte bune in profesie, in viata.

Daca te visezi ranita de o lance inseamna ca exista barfe ce se spun despre tine, auzi despre acestea si te deranjeaza foarte mult, situatie neplacuta.

Daca visezi ca tii in mana o lance inseamna victorie, succes pe care-l ai, vrei sa te afli pe podium in orice situatie, sa iesi in evidenta.

Daca te visezi manuind o lance inseamna cuceriri, povesti amoroase pline de farmec, dar poate fi si despre dispute cu cei dragi.

Daca visezi o alta persoana manuind o lance inseamna primejdii.

Daca visezi o lance rupta inseamna ca trebuie sa inveti sa faci fata unor situatii extrem de neplacute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here