Daca visezi multa lana adunata la un loc inseamna noroc, fericire, pretuire, respect din partea familiei, bogatie si daca tu o aduni si o infasori inseamna ghinion, posibil boala. Daca visezi o blana din lana inseamna ca un apropiat de-ai tai vrea sa-ti faca rau, te barfeste. Daca visezi o haina de blana cu lana inseamna imaginatie, multe idei bune la job. Daca visezi stofa de lana inseamna ca vei avea noi relatii care te vor bucura.

Daca visezi ca depeni lana inseamna ca vei traversa o perioada grea din punct de vedere financiar, vei saraci si nu vei reusi sa mai scapi vreodata de saracie, vei munci mult si fara rezultate.

Daca te visezi cumparand lana inseamna ca nu vei reusi sa faci afacerea la care te gandesti, nu-ti vei finaliza proiectele la care lucrezi.

Daca visezi ca vinzi lana inseamna ca e posibil sa fii inselat.

Daca visezi un fir de lana inseamna ca sunt persoane apropiate care-ti vor raul, folosesc orice mijloace ca sa nu iti aisa traba nici la munca, din pacate nu vei mai fi promovat, nici in familie.

Daca visezi ca ai imbracaminte din lana inseamna ca vei avea parte de mult succes si financiar, si social si in familie.

Daca visezi ca imbraci lucruri din lana inseamna un viitor bun, noroc, vei avea o viata fericita, vei trai in armonie si buna intelegere.

Daca visezi imbracaminte de lana de pe tine inseamna persoane din jur care te barfesc, te umilesc sau care se cearta cu tine, care te provoaca.

Daca visezi manusi din lana inseamna ca intelegi ce se intampla in jurul tau si asta te va ajuta sa rezolvi problemele care in ultima perioada te-au acaparat, vei incheia aliante si te vei intelege cu cei din jurul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here