Judecata

Daca visezi ceva despre judecata, in general, inseamna de fapt propria ta renastere, este vorba despre corpul tau, reinvierea acestuia, castigul binelul, a spiritului inaintea oricarei dorinte materiale. Poate fi vorba despre atentionarea ta ca ceva nu e bine, e gresit, ori atitudinea ta, ori calea pe care mergi, ori anturajul. Trebuie sa faci schimbari majore pentru a te bucura cu adevarat de viata ta. Dar mai poate fi vorba si despre eventuale castiguri dupa o etapa urata, dupa multa munca, oboseala, nervi.

Daca te visezi acuzata in cadrul unei judecati inseamna ca va trebui sa iti analizezi intreaga activitate, sa ai propria evaluare, sa vorbesti cu tine despre viata si dorintele tale, pentru a nu mai pica in pacat, pentru a nu mai face fapte de care cu siguranta nu esti mandra. Va trebui sa te cureti de tot ce ai trait, sa faci pace cu tine. Poate fi vorba despre munca ta care in sfarsit va da roade. Dar si despre decizii pe care trebuie sa le iei.

Daca te visezi asistand la judecata cuiva inseamna ca trebuie sa fii mai darnica. Dar poate fi vorba despre certuri multe cu toata lumea, despre nenorociri ce se vor tine lant de tine. Daca te visezi asistand la judecata a cuiva intr-o biserica, parohie inseamna ca trebuie sa fii mai credincioasa, mai buna, vei deveni usor inclinata mai mult spre spiritualitate.

Daca te visezi ca esti judecatoare inseamna ca cei din jurul tau au nevoie de tine, deseori reprezinti o persoana ce decide cu privire la multe aspecte si in general, esti privita ca o persoana decidenta, inspiri incredere, respect, admiratie celor din jur, desi uneori nu reusesti sa rezolvi toate problemele, nu esti in masura sa o faci.

Daca te visezi intr-o camera de judecata inseamna necazuri, tristete, acasa sau la serviciu. Poate fi vorba despre schimbarea ta din jobul pe care-l ocupi sau poate chiar despre pierderea jobului.

Daca visezi judecata unor clerici inseamna nenorociri in lant pe care nu le vei putea evita, va urma o etapa urata si foarte grea in viata ta. Poate fi vorba chiar de moarte cuiva.

Daca visezi ca esti chemata la Judecata de Apoi inseamna ca cei in care credeai te vor trada sau au facut-o deja, iti vei pierde toti banii pe care i-ai strans, vei avea parte de multe necazuri si tristete. Daca acest vis te sperie inseamna ca in realitate nu ai incredere deloc in tine, te simti nesigura, esti introverta, ti-e teama sa renunti la unele lucruri, chiar daca ele sunt rele.

Daca visezi o carte de judecata inseamna ca trebuie sa depasesti etapa vietii pe care o traversezi in prezent, va trebui sa treci mai departe, sa uiti de trecutul tau, pe alocuri intunecat. Aceeasi semnificatie si daca visezi ca a venit ziua judecatii. Va trebui sa uti de oamenii ce ti-au facut rau. Esti o persoana onesta, deseori ti-ai recunoscut greselile si ai cerut iertare celor pe care i-ai jignit sau suparat. Asta poate insemna ca singura poti indrepta lucrurile, poti sa-ti indrepti defectele, greselile, vei reusi sa gasesti calea spre armonie, implinire, dragoste.

Daca visezi un proces, judecata inseamna ca esti critica, dar poate fi vorba si despre anumite framantari interioare ale tale si care de o bucata de timp nu-ti dau pace. Totul poate fi castigat prin munca sau lupta, despre asta poate fi vorba.

Daca visezi oameni care sunt implicati intr-o judecata inseamna ca vei avea noi proiecte pe care le vei demara si toate se vor finaliza cu mult succes.

Daca te visezi castigand un proces inseamna castigarea unor razboaie, dispute, pe care le porti de multa vreme.

Daca te visezi marturisind ceva in cadrul unui proces sau ca dai o declaratie, marturie inseamna ca esti capabila sa iti rezolvi singura toate problemele.

Daca visezi ca pierzi un proces inseamna ca viitorul tau nu va fi asa cum visezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here