Daca esti barbat si visezi izmene sau indispensabili inseamna de fapt ca te temi de gura lumii sau de fapt te temi ca nu vei arata suficient de bine in societate sau ca oamenii nu te vor respecta.

Daca te visezi cosand sau reparand izmene inseamna ca ceva rusinos ti se va intampla, vei avea parte de o situatie jenanta. Mai poate semnifica faptul ca anumite planuri pe care ti le-ai facut, mai ales in amor, esueaza.

Daca te visezi imbracand izmene inseamna ca vei evolua pe toate planurile. Vei avea parte de onoare, cinste, respectul celorlalti, vei reusi sa ai rezultate financiare deosebite. Mai poate fi vorba despre promovare, avansare la locul de munca.

Daca visezi ca pierzi niste izmene inseamna ca vei pati o mare rusine, vei fi ridiculizat de multi oameni din cauza unei fapte sau a unei intamplari in care ai cazut din pura intamplare.

Daca visezi izmene rupte pe care le porti inseamna rusine mare. Daca visezi izmene rupte, fara sa le porti inseamna ca vei fi nefericita o perioada lunga de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.