Daca visezi inundatie, in general, e vorba despre multe emotii care te-au cuprins in ultima perioada de timp, poate fi vorba de multe griji, responsabilitate, multe sarcini, dar si tristete. Daca visezi inundatie poate fi vorba despre faptul ca trebuie sa te feresti de anumite persoane care iti vor raul cu orice pret. Mai poate semnifica mari si multe neplaceri, nefericire, catastrofe, stres, pierderi materiale, financiare.

Daca visezi o cladire inundata inseamna probleme legate de sanatate.

Daca visezi inundatie in casa ta inseamna ghinion, dezamagiri, deziluzii, dezastre, probleme mari acasa si la serviciu, e posibil chiar sa-ti pierzi jobul, in urma unor ezitari profesionale, probleme mari de comunicare cu cei din jur.

Daca visezi o inundatie limitata inseamna mici probleme financiare. Daca visezi intreg pamantul inundat inseamna mari probleme financiare.

Daca visezi ca un rau se retrage in urma unei inundatii inseamna ca iti vei relua dupa o perioada de timp activitatile tale. Daca un rau se revarsa ca urmare a unei inundatii inseamna ca persoane sau lucruri vor interveni in planurile, proiectele tale, vei avea parte de ghinion in gestionarea acestora, esecuri pe toate planurile.

Daca visezi ca vezi pamantul inundat inseamna afaceri proaste, idei proaste, paguboase.

Daca visezi baraje rupte, diguri daramate in urma unei inundatii inseamna multe obsesii care au intietate in fata constiintei tale.

Daca visezi strada inundata inseamna ca in curand vei intra intr-un regres din punct de vedere al jobului, al afacerilor tale, al sumelor de bani din familie, mai multe probleme financiare nu-ti dau pace si care vor dura o perioada destul de mare de timp.

Daca visezi ca un fluviu se revarsa in urma unei inundatii inseamna ca in viata ta vor avea loc multe evenimente si din pacate nu vor fi toate pozitive.

Daca visezi ca te uiti la un rau care creste destul de mult, riscand sa se revarse ca urmare a unei inundatii inseamna primejdii apropiate, in urma carora ai putea pierde sume mari de bani sau de lucruri sau chiar de persoane. Mai poate insemna dispute mari inerente cu un prtener de afaceri sau un coleg de birou.

Daca visezi ca un intreg oras se inunda inseamna o criza economica, dezechilibre sociale, cu efecte mari asupra omenirii.

Daca visezi ca ti se inunda beciul casei insemna temeri, frici, nesiguranta, mai ales cu privire la realitate, nu mai crezi aceleasi lucruri despre oamenii din jurul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here