Interpretarea viselor

Interpretarea viselor  este o indeletnicire care in trecut era practicata de catre cei care se ocupau cu  vrajitoria si ghicitul. De-a lungul vremii insa oamenii au realizat o legatura intre visele lor si ceea ce urma sa se intample in viitorul apropiat. Astfel din generatie in generatie s-a ajuns sa cunoastem semnificatia unor vise. Nu toate visele inseamna ceva, daca de-a lungul zilei ne framanta ceva iar noaptea  visam acel lucru, acest vis nu are nici o relevanta. Visele care pot avea o semnificatie pentru noi in general apar mai spre dimineata si au un efect asupra noastra, inducand o stare anume.

Este important de stiut ca anumite vise au o semnificatie mai personala, din aceasta categorie fac parte visele in care apar cei dragi, bunicii, parintii, fratii sau persoane cu care avem o relatie mai deosebita. Daca persoana pe care o visati nu mai este printre noi, atunci visul poate fi un mesaj care va atrage atentia asupra unui pericol care va asteapta sau o problema mai mult sau mai putin grava.

Daca persoana este in viata dar sunteti departe unul de celalalt inseamna ca ceva se va intampla, fapt ce va duce la o intalnire cu persoana respectiva. Aceste doua categorii de persoane pot transmite prin vis un mesaj negativ sau pozitiv, puteti sa aflati doar dupa cateva vise. Daca ati visat o anumita persoana iar ulterior ati avut o problema care s-a reflectat initial in vis, urmatoarele vise in care va fi prezenta aceeasi persoana vor fi urmate de aceleasi fel de evenimente. Amanuntele visului sunt foarte importante pentru a putea fi descifrat corect, de multe ori mesajul este transmis de hainele in care era imbracata persona din vis, daca persona este imbracata in politist, medic sau altceva  este posibil sa ai de-a face cu o astfel de persoana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here