Visele sunt constituite dintr-un ansamblu de elemente care dau semnificatia aparte fiecaruia, in functie de elementul  predominant. Culoarea este un aspect foarte important care poate da un sens negativ sau pozitiv semificatiei visului nostru. In interpretarea viselor noastre trebuie sa tinem seama si de culorile care predomina visul, acestea pot schimba total explicarea acestuia.

Alb. Culoarea alba are o semnificatie aparte este foarte important contextul si ceea ce simtim in timpul visului. Albul semnifica o schimbare majora in viata noastra, de foarte multe ori inseamna tristete, insa in anumite situatii poate fi  un inceput nou si frumos.

Argintiu. Semnifica grija si protectia cuiva pentru persoana ta, in drumul tau vei fi ajutat si protejat.

Albastru. Semnifica nevoia de comunicare, acceptare a unor sfaturi; ai nevoie sa vorbesti cu cineva, te simti oarecum izolat in anumite privinte fata de cei din jurul tau. Nu poti trai in trecut, incearca sa accepti lucrurile asa cum sunt.

Auriu. Semnifica impliniri, fapte bune si prosperitate.

Galben. Aceasta culoare poate avea mai multe semnificatii in vis, este foarte important visul in sine. Daca in vis vom avea anumite lucruri de culoare galbena dar in realitate ele sunt albe, atunci urmeaza o perioada dificila, greutati. Daca culoarea coloreaza lucrurile atat in vis cat si in realitate, este semn bun.

Gri. Semnifica lucruri mai putin placute, probleme care ne depasesc, totul este din ce in ce mai greu; esecuri financiare, posibila despartire, pierdere.

Maro. Asemenea culorii galben poate avea mai multe semnificatii. In cazul in care ne apar in vis elementele apa, pamant de culoare maro asta presupune ca va urma o perioada dificila, greutati, necazuri, saracie. Toate vor fi impotriva noastra.

Negru. Semnifica frica noastra fata de anumite lucruri cunoscute sau mai putin cunoscute. De foarte multe ori aceasta frica este nejustificata, doar faptul ca nu cunoastem anumite lucruri asta nu inseamna ca acestea ne pot face rau.  In acelasi timp culoarea neagra poate semnifica tristetea si oboseala noastra in a mai lupta in viata noastra de zi cu zi.

Rosu. Aceasta culoare in vis este direct legata de visul in sine, rosu poate insemna viata frumoasa activa dar si o viata cu multe obstacole, probleme. Poate fi vorba de bucurii in dragoste dar si necazuri.

Roz. Daca rozul predomina visul tau, inseamna ca esti pe calea ce buna in ceea ce priveste dragostea; indiferent daca te desparti sau cunosti pe cineva.

Verde. Aceasta culoare are o semnificatie aparte, va urma o perioada foarte buna pentru tine. Daca te gandesti sa faci un pas important in viata ta acesta este momentul. Verdele anunta o schimbare, o renastere a ta, totul este perfect din toate punctele de vedere

Violet. Semnifica doua lucruri contradictorii, in primul rand un echilibru si o stare aproape perfecta, insa in acelasi timp poate semnifica o deceptie. Daca ar fi sa cautam un moment potrivit pentru o despartire acesta ar fi momentul cel mai potrivit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.