Mireasa si mirele in vis au mai multe semnificatii, in general astfel de vise nu sunt trecute cu vederea deoarece cei care le viseaza raman sub influenta visului dimineata sau chiar si in perioada zilei. Interpretarea visului mireasa, mire difera in functie de elementele din vis dar si de persoana care a visat. Explicatia visului mireasa respectiv mire va  avea un alt sens pentru femeie si alta explicatie pentru barbat. Deasemenea daca in vis tu esti mireasa sau respectiv mire sau doar vezi o mireasa sau un mire, sensul explicatiei va fi diferit. Inainte  de-a cauta sensul visului nostru trebuie sa ne asiguram ca gandurile si discutiile noastre din ultimul timp nu au avut legatura cu acest subiect. in foarte multe cazuri visele noastre sunt un rezultat al framantarilor noastre.

 Ce poate insemna visul mireasa, mire ? Daca esti femeie necasatorita si te visezi mireasa inseamna ca foarte probabil ceva se va schimba in viata ta, posibil sa ti se implineasca niste dorinte, atentie la sanatatea ta. Daca visezi o mireasa probabil te simti uneori singura, posibil sa te desparti de cineva. Deasemenea mai inseamna posibile probleme de sanatate.

Daca visezi mire trebuie sa ai grija, nu este tocmai un vis bun, trebuie sa ai grija de tine mai mult ca oricand, daca ai in plan o calatorie ar fi bine sa o mai amani.

Daca  te visezi mireasa iar tu esti casatorita, acesta poate semnifica probleme de cuplu, sanatate, certuri.

Daca vezi mireasa in vis, te vei simti neglijata, data la o parte, ceva in relatia ta nu functioneaza cum trebuie. Nu te simti apreciata cum ar trebui.

Daca visezi mire lucrurile nu vor fi tocmai frumoase, posibila despartire, probleme mari de sanatate, necazuri.

Mireasa in vis pentru un barbat are o semnificatie mai aparte daca in vis mireasa este pentru cel ce o viseaza, poate insemna o tragedie, moarte.

Daca visezi ca iei parte la o nunta doar in calitate de nuntas, atunci probabil vei participa la un eveniment, toate sunt sub control in cazul tau. Foarte probabil sa asisti la anumite momente mai putin placute prin care trec cunoscutii tai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.