Daca visezi un inel, in general, sunt vesti bune, poate o nunta in curand sau poate despre sprijinul acordat de catre alte persoane, protectia acordata de acestea, daca visezi ca acel inel este al tau inseamna devotament, multi prieteni apropiati care sunt in stare de multe lucruri bune in ceea ce te priveste. Poate fi vorba despre sprijin, iubire, incredere, ajutor si nu in ultimul rand despre afectiune, atasament, multa munca si castiguri pe masura.

Daca visezi ca saruti inelul unui conducator inseamna succes, castiguri pe toate planurile, iar daca visezi ca primesti un inel inseamna, contrar asteptarilor, ca cel care ti-l ofera este o persoana nesincera, te poti astepta la lucruri neplacute din partea lui.

Daca visezi un inel cu piatra (pretioasa, semipretioasa sau ornamentala, simplu gablont) inseamna ca vei gasi calea sa depasesti momentele neplacute, vei depasi necazurile din viata ta cu bine, va fi mult mai bine in viitor.

Daca visezi ca primesti un inel pe care-l porti inseamna ca esti indragostita de cineva sau ceva, poate fi vorba despre trecutul tau, despre inceputurile tale, dar si despre pasiunea cu care faci orice.

Daca visezi ca gasesti un inel inseamna ca vei descoperi o persoana, pe care e posibil sa o cunosti si pentru care vei face o mare pasiune, iar daca visezi ca scoti inelul de pe deget inseamna viata adulterina, o aventura poate pe care insa o vei trai cu toata fiinta ta, dar si despartirea de partenerul tau stabil.

Daca visezi ca rupi un inel inseamna despartire, separare, divort. Daca ca un inel ti se rupe, crapa, deterioreaza inseamna, de asemenea,  despartire, separare, divort.

Daca visezi ca faci cadou cuiva un inel inseamna divort, suparare, dezamagire, tristete, nefericire.

Daca visezi un inel din argint inseamna ca vei avea multi copii, familia ta va fi una foarte numeroasa. Aceeasi semnificatie o are si daca visezi ca primesti o verigheta, un inel de nunta.

Daca visezi un inel din metal inseamna multa munca pentru nimic, nu vei reusi sa agonisesti mai nimic, iar daca visezi doua inele pe un deget inseamna ca te vei casatori cu o persoana pe care nu o iubesti, te vei casatori din interes sau poate insemna ca partenerul tau accepta sa se casatoreasca cu tine din interes. Mai poate semnifica ca actuala casatorie nu va rezista si va urma o alta.

Daca visezi ca inapoiezi cuiva un inel de nunta inseamna separare, divort, iar daca cineva iti inapoiaza un inel de nunta, gen verigheta inseamna o relatie extraconjugala foarte pasionala, insa care nu va dura foarte mult.

Daca visezi un inel facut bucati inseamna saracie, vei pierde sume considerabile de bani.

Daca visezi ca iei de la cineva un inel inseamna ca nu prea iti place sa muncesti, preferi  sa lenevesti, iar daca gasesti ca gasesti un inel inseamna deziluzii din partea cuiva la care nu te-ai fi asteptat, daca visezi mai multe inele inseamna ca in curand vei fi invitata la o petrecere la care vei participa, iar daca visezi ca ai mai multe inele din metal inseamna castiguri materiale.

Daca te visezi cu un inel pe deget inseamna ca vei primi un cadou in curand, iar daca visezi ca cineva iti va face cadou un inel inseamna ca in urmatoarea perioada te vei relaxa, iar pierderea unui inel in vis inseamna ca iubitul tau nu te respecta, dar si o posibila despartire. Daca ii pui cuiva un inel de deget inseamna o casatorie in curand, iar un inel rupt pe deget inseamna amanarea sau anularea casatoriei. Daca visezi ca scoti de pe deget un inel si asta iti provoaca durere inseamna disensiune, cearta in familie, care din fericire, se vor termina fara sa lase urme. Amana deciziile importante!

Daca visezi ca ai o verigheta din metal inseamna multa munca fara sa ai rezultate, iar daca visezi ca ai o verigheta prea mica pentru degetul tau inseamna boala sau divort.

Daca visezi un inel pe degetul altcuiva inseamna ca preferi sa te lasi condusi in viata ta decat sa conduci. Daca visezi ca pierzi un inel inseamna ca relatia ta atarna de un fir de ata, nu e nimic sigur si stabil.

Daca visezi un inel cu diamant inseamna dragoste eterna, bogatie, putere, dar si o promisiune facuta sau un angajament acordat cuiva, o credinta puternica in divinitate. Daca visezi ca inelul de logodna este unul cu diamant inseamna bogatie, prosperitate in familia ta. Daca visezi ca pierzi un inel cu diamante inseamna ca trebuie sa analizezi mai bine relatia pe care o ai, e posibil sa fii nemultumita din cauza unor lipsuri pe care le ai.

Daca visezi ca iti cade de pe deget inelul cu diamente inseamna ca dragostea pe care i-o porti iubitului va disparea.

Daca visezi ca furi un inel cu diamante inseamna ca in realitate incerci sa seduci pe cineva, sa faci pe cineva neinteresat de tine sa se indragosteasca de tine.

Daca visezi un inel din aur inseamna saracie, dar tu esti o persoana fericita. Daca visezi ca porti pe deget un inel din aur inseamna ca va urma o casatorie din dragoste. Daca visezi un inel din aur pe degetul altei persoane inseamna ca in familia ta va avea loc o casatorie in curand. Daca visezi ca ti-ai pierdut inelul din aur inseamna ca relatia pe care o ai cu partenerul tau se va degrada in continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here