Daca visezi ca esti incaltat sau ca te incalti cu incaltari diverse inseamna ca ceea ce va urma in viata ta e ceva foarte durabil, poti sa-ti faci planuri pe termen mediu si lung linistita. Mai poate insemna ca esti precauta, prevazatoare, usor tematoare de esecuri. In general, daca visezi incaltaminte inseamna ca in viata ta ai multe valori pe care ai toate motivele sa le aperi, iar daca visezi ca iti cumperi incaltaminte inseamna ca o ruda de-ale tale va deceda sau vei fi foarte necajita.

De fapt, incaltamintea are legatura de fapt averea pe care o ai, iar starea pe care o au incaltarile inseamna starea ta de spirit. Daca visezi pe cineva incaltat inseamna ca ai grija cresterii si educarii acestuia, al faptului ca trebuie s-o ingrijesti.

Daca visezi multe incaltari inseamna ca ai o mare avere, dar si o mare responsabilitate fata de cei din jurul tau. La polul opus, putine incaltari inseamna saracie.

Daca ai mai multe tipuri de incaltari inseamna ca ai mai multe lucruri, oameni de care ai grija, pe care trebuie sa le faci zilnic.

Daca visezi incaltaminte neagra sau pe cineva incaltat cu incaltari negre inseamna ca ai parte de multi bani veniti din mai multe directii. Poate fi vorba despre bani castigati necinstiti. Mai poate insemna grijile tale zilnice, relatiile pe care le ai cu cei apropiati tie.

Daca visezi ca porti incaltaminte noua inseamna ca esti exigent, ca iti doresti ca cei din jurul tau sa te aprecieze, vei avea rezultate foarte bune in viitor la proiectele in care esti angrenat.

Daca visezi incaltaminte rupta inseamna ca ai ceva probleme la jobul tau si ca superiorii tai nu sunt multumiti de tine, neincredere in fortele proprii, stima de sine scazuta, multe defecte, nu iti convin multe lucruri ce se petrec, dar nu ai de ales, cineva de va dezamagi daca visezi ca privesti incaltaminte peticita.

Daca visezi incaltaminte albastra inseamna boala, iar daca visezi incaltaminte carpita inseamna ca vei reveni la o persoana cu care ai avut multe dispute de-a lungul timpului.

Daca visezi ca nu ai incaltaminte inseamna compromisuri pe care esti capabila sa le faci si nu te simti bine din cauza neimplinirii telurilor tale. Daca visezi ca nu ai incaltari in picioare si mergi pe strada inseamna o perioada de stagnare in viata ta profesionala, dar si personala, poate insemna lipsuri materiale, sentimentale, sociale.

Daca visezi ca rupi incaltari inseamna ca urmeaza o perioada plina de lipsuri care va dura. Daca visezi o pereche luxoasa de incaltari inseamna noroc, bogatie, respect din partea celor din jurul tau. Daca visezi incaltari in stare foarte buna, dar nu noi, insemna ca ai alaturi un partener foarte indragostit de tine, ce-ti va fi credincios mereu.

Daca visezi ca ti-ai mazgalit incaltarile inseamna ca ai niste ganduri sumbre care te framanta.

Daca visezi incaltari murdare inseamna ca nu esti confortabila in pielea ta. Daca visezi incaltari noi inseamna ca vei participa la o casatorie in familia ta.

Daca visezi ca cineva iti face cadou o pereche de incaltari inseamna ca urmeaza in viitorul apropiat sa te casatoresti.

Daca visezi o pereche de incaltari extrem de urata inseamna ca cineva te barfeste, spune lucruri neadevarate despre tine, cu scopul de a te compromite. Si va si reusi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here