Daca visezi iepure inseamna bogatie, avutie, prosperitate, mostenire, prosperitate, avansare, fertilitate, poate schimbarea domiciliului, dar si un mic furt din casa, poate. Daca visezi iepure alb inseamna rezultate bune, castiguri, succes, prietenie, o cale de urmat la care ar trebui sa te gandesti. Daca visezi un iepure alergand spre tine pregateste-te pentru musafiri, niste prieteni foarte apropiati te vor vizita in curand, vizita neasteptata. Daca visezi un iepure alergand inseamna succes, noroc, timp frumos.

Daca ai acasa un iepure inseamna boala, necaz. Daca te visezi crescand iepuri inseamna fertilitate, vei avea multi copii. Daca visezi iepuri de casa inseamna dezamagire, buni prieteni vor sa te insele.

Daca esti fata si visezi un iepure, pregateste-te de o sarcina. Daca visezi ca fugaresti un iepure inseamna mariaj, casatorie in curand. Daca visezi ca un iepure fugind in vale sau intr-o alta casa inseamna dispret, cearta.

Daca visezi un iepure fugind pentru a scapa de tine inseamna pregatiri pentru o logodna sau casatorie. Daca visezi un iepure gri inseamna casatorie.

Daca visezi labute de iepure inseamna succes, noroc. Daca visezi ca ii dai de mancare unui iepure inseamna sanatate.

Daca visezi ca impusti un iepure, fara sa-l omori inseamna noroc, viata lunga si fericita, dar poate fi vorba si de tradare, deceptii, dezamagire, daca-l omori.

Daca visezi ca mananci carne de iepure, gatita, inseamna ca te vei vindeca de o boala de care suferi, inseamna ca-ti aduci aminte cu placere de o parte a vietii tale.

Daca visezi un iepure negru inseamna tradare, minciuni, nenorociri, ghinioane, necazuri, dar si teama de intimitate. Daca visezi ca prinzi un iepure inseamna ca in curand vei avea parte de o situatie foarte neplacuta, iti vei descoperi iubitul inselandu-te.

Daca visezi un iepure prins intr-o capcana inseamna esec, riscuri. Daca visezi ca prinzi un iepure cu lantul inseamna cearta cu parteneri, dar si o noua afacere. Daca visezi ca vezi un iepure trecand prin fata ta inseamna pericole, ghinioane.

Daca visezi ca tii in casa un iepure inseamna ca in familia ta vor fi persoane afectate de boli.

Daca vezi un iepure schiopatand inseamna risc de acchident rutier.

Daca visezi ca vanezi un iepure inseamna necazuri, griji.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here