Daca visezi ied inseamna ca vei fi ajutata in perioada urmatoare de o alta persoana, care iti va arata ca viata poate fi privita si altfel. Vei depasi sentimentul de orgoliu si vei accepta acest sprijin. Ajutorul poate fi dat si in ceea ce priveste lectiile sau pur si simplu te ajuta sa intelegi anumite notiuni necesare la job. Mai poate fi vorba despre afaceri foarte profitabile pe care le vei incheia. Fara acest ajutor nu ai reusi mai departe, fie ca e vorba de scoala, fie ca e vorba de serviciu.

Mai poate semnifica si atitudine copilaroasa, anumite amintiri din copilarie nu-ti dau pace, dar si credulitate, iresponsabilitate, naivitate, infantilism, lipsa inteligentei emotionale. Nu ai experienta mai deloc si trebuie sa incerci sa ceri ajutorul unor oameni mai in varsta si sa te lasi ajutata. Ar fi bine ca cei carora le ceri ajutorul sa fie din familie.

Daca visezi mai multi iezi care zburda, alearga in ograda inseamna ca va trebui sa iei anumite decizii si pentru asta trebuie sa te maturizezi putin, sa dai dovada de putin mai multa responsabilitate. Va trebui sa lasi la o parte sentimentele si sa fii mai pragmatica. Pana acum faptul ca ai dat dovada de mila nu prea te-a ajutat.

Daca visezi iezi ce se joaca inseamna decizii gresite pe care le vei lua.

Daca visezi coarne de ied inseamna ca te rasfeti, te alinti, poate prea mult pentru varsta si statutul tau, ai stari diverse si schimbarea lor e destul de brusca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here