Hingher

In general, daca visezi hingheri inseamna un potential risc de a nu avea in vedere anumite situatii pe care teoretic ar fi trebuit sa le ai si sa le gestionezi cu atentie. Poate fi vorba despre anumite intamplari, din nefericire chiar neplacute, care ti se vor intampla si care au legatura cu libertatea ta de actiune sau exprimare sau cu libertatea altora de a se exprima sau actiona. Deci, pot exista constrangeri sub toate formele din partea cuiva de a face sau a nu face ceva, ce intra in contradictie totala cu felul tau de a fi, de a trai, de a gandi. Poate fi vorba despre suferinte ca urmare a acestor ingradiri.

Daca te visezi hingher care prinde caini pe strada inseamna ca vei fi pusa intr-o situatie neplacuta, nu vei avea nici cum sa-ti accesezi cunostintele sau relatiile pe care le ai, esti oarecum captiva, fara reale sanse de a evada.

Daca esti o mica afacerista, ai un mic business de pe urma caruia traiesti, acest vis poate semnifica faptul ca vor exista cenzuri ale altora cu privire la actiunile tale, vei suferi inclusiv pe plan material, te vei simti frustrata, neputincioasa, ca urmare a imposibilitatii de a actiona asa cum iti dicteaza constiinta. Poate fi vorba la final de renuntarea la afacere sau la despartirea de un partener.

Daca ai o relatie cu un barbat si pana in prezent acesta te-a lasat sa te exprimi, sa traiesti liber, acest vis poate semnifica faptul ca vei fi oprita de a la trai liber, vei ave multe reguli de respectat, constrageri sub toate formele. E posibila o despartire de acesta in scurt timp.

Daca te visezi hingher si prinzi caini intr-o curte inseamna ca in viata reala vei avea multe reguli si restrictii de trasat membrilor familiei tale sau din contra, acestia ti le vor trasa tie. Vei ajunge sa te certi cu acestia, vor exista rupturi.

Daca mai tot timpul esti plecata in calatorii si chiar ai o calatorie de afaceri sau personala pe care trebuie sa o faci in viitorul apropiat, va trebui sa fii foarte atenta la ce se intmpla in jurul tau, intrucat vor fi numeroase obstacole pe care va trebui sa le depasesti, iar daca nu le vei depasi, nu vei avea ocazia sa pleci in acea calatorie. Mai poate fi vorba despre obstacole pe care tu insati i le vei pune persoanei iubite.

Daca te visezi hingher si prinzi un caine pe marginea unui lac inseamna gelozie, rautati gratuite pe care i le vei face iubitului tau. In egala masura semnificatia poate fi si de la iubitul tau catre tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here