Hamac

Daca visezi un hamac inseamna ca in prezent ai o nevoie reala de odihna, relaxare, esti obosita, chiar epuizata dupa greaua si istovitoarea perioada peste care ai trecut. Ai nevoie de o analiza a vietii tale, pentru a intelege mai multe despre tine, de a putea face schimbarile necesare in ea, astfel incat sa poti trai mai linistita. Poate fi vorba despre asa zise palme pe care le vei lua de la diversi sau poate chiar de la viata, metaforic vorbind. Asadar, atentie mare la fapte, oameni, atitudini, nu mai fi asa credula.

Acest vis semnifica necesitatea ca tu sa lupti mai mult pentru ce ai sau ce iti doresti, sa nu mai renunti asa usor, dupa primele semne de esec.

Daca visezi ca esti in cadere libera intr-un hamac inseamna ca incepi lucruri pe care nu le finalizezi, acesta este motivul pentru care iti trebuie mai multa determinare.

Daca te visezi intr-un hamac, alaturi de un un barbat (daca esti femeie) inseamna noi si trainice relatii de prietenie, poate fi vorba despre parteneriate bune in afaceri.

Daca visezi ca stai singura in hamac e posibila o casatorie in curand.

Daca visezi ca cineva te da jos dintr-un hamac inseamna ca acea persoana te trezeste la realitate, uneori realitate cruda.

Trebuie sa invatam ca totul se castiga, nimic nu e gratuit pe acest pamant, trebuie multa munca pentru indeplinirea viselor.

Daca visezi ca pur si simplu cazi dintr-un hamac inseamna ca cineva te-a inselat, voluntar te-a dus intr-o zona ca sa pierzi ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here