Daca visezi guzgani inseamna boala, cancer. Mai poate fi vorba despre sentimente de dusmanie, profunda antipatie din partea celor din jur. Mai semnifica insomnie, lungi nopti de nesomn, sau poate situatii jenante te vor face sa te simti neplacut.

Daca visezi ca prinzi un guzgan cu ajutorul unei curse de soareci inseamna insa noroc.

Daca visezi guzgani peste tot, ii vezi ca umbla prin toata casa, curtea, lucruri inseamna boli, atentie mare la sanatatea ta.

Daca visezi ca omori guzgani inseamna ca acele vizite se vor termina in sfarsit, dar lasa in urma lor neplacere si cheltuieli mari pe care le-ai facut pentru a ii omeni.

Daca visezi guzgani in casa inseamna ca cei din jurul tau clevetesc pe la spatele tau, dar poate fi vorba si despre prejudicii pe care le vei suferi. Mai poate inseamna cearta cu familia ta, minciuni spuse sau in urma carora vei avea de suferit, Ai o comunicare defectuoasa atat cu prietenii, cat si cu cei din familie.

Daca visezi ca un guzgan iti roade mobila sau diverse obiecte din casa inseamna pierderi financiare pe care le vei suferi din greselile tale sau pot fi provocate de catre amici de-ai tai.

Daca visezi guzgani pe masa inseamna saracie. Evita imprumuturi de orice fel, incearca nici sa nu imprumuri de la altii, nici sa ii imprumuti pe altii.

Daca visezi guzgani care iti intra pe geam in casa inseamna barfe venite din parte vecinilor. Incearca sa fii mai echilibrat, nu asa prietenos cu vecinii, strainii. Atentie si la cei ce vor doar sa crezi tu ca iti sunt prieteni.

Daca visezi guzgani care fug catre usa inseamna ca oameni pe care nu ii placi te vor vizita.

Daca visezi ca esti inconjurata de guzgani inseamna ca in jurul tau sunt doar oameni falsi. Poate fi vorba despre faptul ca vei fi inselata, poate chiar de catre iubitul tau. Atentie la persoanele din anturajul iubitului tau. Exista risc de amantlac.

Daca visezi ca prinzi guzgani inseamna ca vei depasi obstacole, vei trece cu bine intr-o noua etapa, fara ghinioane. Obstacolele depasite au fost mari cat guzganii din vis.

Daca visezi ca prinzi un soricel inseamna casatorie sau intalnirea cu jumatatea ta. Vei trai fericita alaturi de acesta.

Daca te visezi tinand in mana un soarece inseamna sarcina dorita sau o prietena buna de-ale tale va ramane insarcinata.

Daca visezi guzgan negru inseamna ca cineva apropiat te fura, iti fura chiar ceva din locuinta ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here