Daca visezi guler, in general este vorba despre o mare putere, dorinta care in realitate este reprimata, insa legata de o lipsa acuta de bani. Visul acesta te poate conduce la perceptia ta despre tine sau despre cum te vad ceilalti. Ai o imaginatie foarte bogata. Acest vis poate semnifica nevoia ta de a te face placuta, de a atrage simpatii, de a atrage atentia oamenilor din jurul tau. Dar in acelasi timp este vorba despre seriozitate, ambitie. Acest vis poate denota faptul ca aparent esti o persoana pe care n-o intereseaza aspectul exterior, esti usor neglijenta si din cauza asta ai o imagine nu tocmai buna in jurul tau. Poti fi de multe ori suspectata de lipsa unei educatii, de lipsa celor 7 ani de acasa.

Acest vis de multe ori are conotatii sexuale. Poate insa semnifica si nastere. Mai poate fi vorba despre relatii incordate la locul tau de munca, poti fi frustrat acolo din diverse motive.

Daca visezi un guler curat inseamna ca e posibil ca ai o intalnire in week-end, un eveniment la care vei participa.

Daca visezi ca nu poti sa-ti aranjezi gulerul inseamna ca in realitate vei avea ceva probleme de comunicare cu proprietarul locuintei tale.

Daca visezi o haina cu guler de blana inseamna ca munca ta, dar si relatiile pe care le ai vor fi afectate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.