Daca visezi greier inseamna bucurii, calatorii, odihna, relaxare, multa incredere in tine si in viata ta. Nu vei avea parte de griji in plus, trebuie sa te bucuri de ceea ce ai, ceea ce ai cladit cu destul de multa truda. Mai poate semnifica imaturitatea, chiar infantilitatea ta, lipsa profunzimii, a seriozitatii. Esti adepta unor solutii imediate, uosr de btinut. Dar poate semnifica si lene, delasare, pierderea timpuli intr-un mod nepotrivit, esecuri sau poate doar risc al aparitiei unor esecuri, neimplicare in nimic, lasi totul sa se intample la voia sortii.

Greierele in vis mai semnifica barfe, dar trebuie sa nu te gandesti prea mult la asta.

Daca visezi un greier cantand inseamna fericire, bunastare, liniste, o familie numeroasa, dar si ajutorul pe care-l acorzi unor muzicanti sau unor oameni bolnavi. Mai poate fi vorba despre o agitatie inutila in general, in viata ta, vei avea si multe esecuri, intrucat nu stii sa-ti alegi activitatile si prietenii, in general. Mai semnifica si oameni care te vorbesc de rau.

Daca visezi un greiere intrand in casa inseamna bunastare, vei primi o suma mare de bani, vei reusi sa agonisesti.

Daca visezi ca pierzi un greiere inseamna ghinioane multiple, un destin tragic, nemultumiri multe pentru orice.

Daca te visezi greiere inseamna ca esti lenes, traiesti de pe azi pe maine, nu lupti pentru nimic in viata ta, nu ai planuri, nu ai nimic pentru care sa te lupti.

Daca visezi ca te uiti la un greiere inseamna spirit artistic, romantism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.