Daca visezi gramofon inseamna ca traversezi o perioada buna a vietii tale, esti romantica, tandra, in general ai multe sentimente sau gesturi usor atipice pentru vremurile noastre. Este insa foarte posbil ca aceste sentimente sa vina din partea iubitului tau. Mai poate fi vorba despre o dragoste platonica, nu intotdeauna este insa ce-ti doresti si la ce te astepti.

Daca visezic a auzi cantand un gramofon inseamna ca exista multa barfa, lucuri urate in jurul tau.

Daca visezi ca tu canti la un gramofon inseamna ca vei avea mult succes la locul tau de munca, idei infloritoare in afacerile pe care le ai, businessuri infloritoare. Esti extrem de perseverenta, ambitioasa si asta te ajuta mult.

Daca te visezi cumparand un gramofon inseamna ca esti penibila, de multe ori ai o atitudine mai mult decat hazlie, starnesti rumoare in jurul tau. Uneori aceasta atitudine te ajuta, alteori insa acest comportament infantil  iti creaza reale probleme. Ar trebui sa faci o analiza proprie a tuturor actiunilor tale si sa incerci sa schimbi cate ceva, astfel incat sa nu mai fii ironia unora.

Daca visezi un gramofon inseamna ca tot ceea ce te framanta va avea un rezultat bun, in final, toata lumea va fi foarte fericita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.