Glasuri

Daca visezi ca auzi glasuri inseamna ghinion, dar si pierderi financiare, in general este vorba despre o viata zgomotoasa. Va trebui sa-ti schimbi modul de viata, dar si planurile pe care deja ti le-ai facut.

Daca visezi ca auzi un glas puternic si foarte clar inseamna respectul pe care l-ai castigat si pe care-l primesti de la cei din jur, admiratia acestora, dar si fericire.

Daca visezi un glas slab, de abia auzit inseamna ca nu esti integrat, ca esti respinsa de societate, cei din jurul tau nu te apreciaza deloc., dar si intentii razboinice pe care le ai.

Daca auzi un glas placut, melodios inseamna o stare buna pe care o ai in prezent, multe succesuri atat in afaceri, profesie, cat si in familie, poate fi vorba si de o impacare cu iubitul sau cu un coleg cu care te-ai certat mai demult.

Daca visezi ca auzi animale care vorbesc cu glas de oameni inseamna ca ai multe oportunitati  in prezent.

Daca auzi niste glasuri stridente inseamna iluzii, sperante in van, o falsa realitate creata de tine, dar si tendinta ta de a schimba mereu cate ceva in viata ta, nehotararea ta aproape in orice domeniu, dar si faltul ca nu ai o stare prea buna, nu prea ai chef de nimic in prezent.

Daca visezi ca auzi glasuri de copii inseamna neliniste, ceva probleme de comunicare.

Daca visezi voci intrerupte inseamna inconsecventa, inseamna ca nu esti foarte hotarata.

Daca visezi ca auzi voci de barbati certandu-se insemna ca te temi de ceva sau cineva, inseamna ca trecutul te urmareste. Vei avea ceva probleme sa-ti reconstruiesti viitorul, sa te reabilitezi in fata celor pe care i-ai ranit. Vei depasi insa aceasta perioada.

Daca visezi ca auzi vocile unor femei inseamna sexualitate, dorinte nefiresti.

Daca visezi glasul unui om, dar el nu este inseamna probleme in viata reala, mai ales din punct de vedere financiar, dar si din punct de vedere al sanatatii.

Daca-ti visezi propriul glas inseamna ca e posibil sa faci niste greseli nedorite care s-ar putea sa cantareasca foarte mult.

Daca visezi un glas ragusit inseamna ca-ti vei schimba jobul.

Daca visezi un glas caraghios inseamna ca ai pretentii nejustificate in viata ta reala de la aoemnii din jur.

Daca visezi un glas sacadat inseamna fericire, bucurie, impliniri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here