Daca visezi ghiocei inseamna curaj, speranta, obiectivism, corectitudine, curatenie, dar si fidelitate, rabdare, dragoste si inocenta. Vorbim despre emotii si sentimente curate, profunde pe care le simti, care ti se intampla des si care nu intodeauna sunt intelese corect sau nu intodeauna iti aduc stari de bine si confort. Poate fi vorba despre relaxare, reinventare fizica si psihica. Poate insa fi vorba despre imaturitate, chiar infantilism, vei suferi din aceasta cauza, vei fi usor ironizat, luat in ras, dar poate fi vorba si despre noi inceputuri, schimbari pe care vrei si poti sa le faci. Mai semnifica si profituri mici obtinute, care nu-ti vor acoperi integral cheltuielile efectuate.

Daca visezi un buchet de ghiocei inseamna ca vei fi invitata la o petrecere care te bucura foarte mult, iti va aduce multa fericire.

Daca visezi ca daruiesti ghiocei cuiva inseamna cinste. Daca daruiesti ghiocei mamei inseamna memorie, onoare, cinstirea mamei sau a memoriei acesteia.

Daca visezi ca mirosi ghiocei si acestia miros frumos, proaspat inseamna ca ai o sanatate robusta, nu ai de ce sa te temi.

Daca visezi ca privesti ghiocei si acestia nu sunt albi, asa cum te-ai fi asteptat inseamna rautatea celor din jur, minciunile acestora, vei fi inselata. Daca nu esti suficient de atenta, vei avea multe pagube de patimit, mai ales financiare.

Daca te visezi culegand ghiocei inseamna ca vei munci mult, fara mari castiguri, vei depune mult efort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.