Ghinda

Daca visezi ghinda, in general e vorba de putere, trainicie. Se poate ca initial sa fie vorba de pasi mici, de actiuni neimportante, insa cu timpul se vor transforma in actiuni cu pondere semnificativa, avand parte de rezultate foarte bune, de aprecierea celorlalti. Poate semnifica schimbarea, depasesti o etapa a vietii, treci intr-alta. Mai semnifica ca vei avea o viata lunga lipsita de griji.

Daca visezi ca aduni ghinde inseamna ca vei auzi curand de o mostenire, vei primi niste bani, pot sa fie castiguri de la jocuri de noroc sau loterie.

Daca visezi multe ghinde la un loc inseamna bogatie, o viata frumoasa, multa veselie in jur.

Daca visezi ca mananci ghinde inseamna ca vei munci pe branci, dar rezultatele vor fi rasunatoare, vei avea parte de multe beneficii. Te vei bucura de aceste rezultate, vei avea o perioada in care vei sta si vei trai de pe urma acestor rezultate. Aceeasi semnificatie si daca visezi ca aduni ghinde de pe jos. Mai poate inseamna si linguseala.

Daca visezi ghinde in copac care se misca inseamna ca ai un cuvant greu de spus, inseamna ca deciziile tale sunt foarte importante pentru comunicate si toti ceilalti tin cont de ceea ce tu zici.

Daca visezi ghinde stricate inseamna suparari, dezamagiri, vei avea parte de refuzul cuiva.

Daca esti insarcinata este posibil ca acest vis sa prevesteasca nasterea unor gemeni.

Daca visezi ca vezi ghinde cazand din copac inseamna ca tot cee ce-ti propui se va realiza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here