Daca visezi geamantan, valiza inseamna in general o calatorie, drumetie pe care o vei face, dar si nevoia ta reala de a-ti schimba viata, de a ti-o imbunatati. Mai poate fi vorba despre greutati din ce in ce mai apasatoare, de multe responsabilitati pe care le ai zi de zi si pe care incerci sa le mai dai si altora, sarcini tot mai multe, oboseala, stres la care nu mai poti face fata de una singura. Iti doresti mai multa libertate, independenta. Va trebui insa sa analizezi foarte bine viata ta, astfel incat deciziile pe care le iei sa fie bune si corecte pentru tine. Poate fi vorba despre curaj sau ajutorul pe care-l vei primi de la o persoana de la care nu te-ai fi asteptat.

Daca visezi ca cineva iti spune sa pregatesti valiza pentru a pleca inseamna ca in realitate esti pregatita pentru schimbarile ce vor avea loc in viata ta.

Daca visezi ca duci o valiza inseamna multe griji si greutati te apasa, suparari si multa tristete.

Daca visezi un geamantan deschis inseamna avant, succes, reusite si pe plan personal si pe plan profesional.

Daca visezi un geamantan din piele inseamna vacanta, calatorie lunga.

Daca visezi un geamantan furat inseamna temeri, ezitari.

Daca visezi un geamantan greu inseamna stres, oboseala.

Daca visezi un geamantan mare inseamna multa munca pe care o depui. Daca visezi un geamantan mare si frumos, poate de firma renumita inseamna ca vrei o mica aventura alaturi de iubitul tau sau de o alta persoana, iti plac aceste aventuri, esti adepta loc. Daca visezi un geamantan mic in care de abia incap cateva lucruri inseamna dispute pe care le porti in casa.

Daca visezi ca strangi lucruri si le asezi intr-un geamantan inseamna vizita pe care o vei primi in curand din partea unei persoane care nu-ti place, consideri ca-ti consuma timpul inutil.

Daca visezi ca ti-ai facut valiza insa nu poti pleca in calatoria anuntata inseamna ca inca nu esti pregatita pentru schimbarile pe care itnentionezi sa le faci in viata ta. Aceeasi semnificatie o are si visul in care despachetezi lucrurile din geamantan.

Daca visezi ca ai multe geamantane in casa inseamna pericole multe care se intrevad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.