Daca visezi o gaura, in general, inseamna pierderi, lipsuri pe mai multe planuri. Poate fi vorba despre pierderea enegiei, poate de astenii, poate fi vorba despre greseli din trecut care revin acum. Poate semnifica si conflicte vechi, tradare, minciuni, sperante desarte. Piate fi vorba insa si de boala.

Daca te visezi cazand intr-o gaura inseamna ca ai in cele din urma ce-ti doreai, iar daca privesti la o gaura mare inseamna multe pierderi, lipsuri.

Daca visezi ca vezi o gaura in sosete sau pe o hartie inseamna dusmani, oameni care vor sa-ti strice renumele, incearca sa te denigreze. Va trebui sa faci schimbari, astfel incat sa ii alungi pe acesti oameni din jurul tau, dar si sa arati celorlalti partile tale bune, sa schimbi cumva parereile proaste ale oamenilor pe care acestia le au despre tine.

Daca visezi multe gauri mari, adanci si intunecate ce pot fi asemanate cu gaurile negre din univers inseamna teama de necunoscut, nu vrei si nici nu poti sa te depasesti.

Daca visezi ca te uiti pe gaura cheii inseamna ca esti extrem de curioasa, iti plac la nebunie secretele de orice fel, spuse de oricine, ai un spirit aventurier, deseori faci pe detectiva, spion infiltrat. In general, vrei sa stii totul despre toate, sa nu-ti scape nimic. Esti adepta inclusiv  a barfelor, esti uneori periculoasa intrucat iti place sa pui paie pe foc, faci rau oamenilor, uneori  intentionat. Nu ai incredere in nimeni, dar nici altii nu au incredere in tine.

Daca visezi o gaura, mai poate fi vorba despre anumite pofte sau placeri sexuale, despre placerea de atrage persoane de sex opus . Poate fi vorba despre o cearta sau despartire de iubit, sot.

Daca visezi o gaura mica inseamna ca ti se vor intampla lucruri grave.

Daca visezi ca ai o gaura in haine inseamna ca va urma o perioada cu multe neplaceri, tristete, dar scapi de anumite boli, ai insa o imagine proasta.

In general o gaura in ceva inseamna erori peste care ai trecut, iti lipseste ceva sau ai nevoie de schimbari.

Daca visati o gaura neagra inseamna ca trebuie sa fii atenta la tot ce e in jurul tau, intrucat daca nu o vei face, vei risca sa fii tarata in situatii  neplacute, nedorite, cineva necunoscut a aparut in viata ta. Mai poate fi vorba despre stres, oboseala, stari de frustrare. Trebuie mai multa odihna. Mai semnifica ca odata deciziile luate isi vor ppduce efecte, nu te mai poti intoarce, uneori e posibil sa te simti blocat in ceva, intr-o situatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.