Daca visezi gaina inseamna griji, nefericire, probleme ce apar in familia ta, ce pot fi de orice natura, inclusiv de natura materiala. Din fericire pentru tine, aceste probleme vor fi depasite repede, cu putina staruinta din partea ta. O singura gaina pe care o ai in vis semnifica bucurii raportate la munca depusa. Daca dai de mancare unei gaini inseamna, de asemenea probleme ce pot aparea in sanul familiei tale, dar si bani multi pe care ii vei depozita in banci.

Daca visezi ca vezi o gaina stand in cuibar pe oua inseamna ca ai depasit perioada grea din viata ta, nu mai exista probleme materiale in viitor, vei traversa o etapa din viata ta frumoasa, fara lipsuri, cu multe reusite, vei avea parte de castiguri financiare. Daca visezi ca smulgi penele unei gaini inseamna un viitor bun, fara griji si lipsuri. Daca visezi ca omori o gaina inseamna ca in curand vei primi musafiri, aceste vizite fiind foarte frumoase pentru tine.

Daca visezi o gaina cotcodacind inseamna vesti bune, succes. Daca visezi o gaina de culoare alba cotcodacind inseamna ca vei avea numerosi membri in sansul familiei. Daca visezi o gaina alba, fara pene in jurul gatului inseamna avere. O gaina neagra in vis inseamna pierderi, dureri. Daca visezi o gaina neagra care face oua inseamna certuri cu cei apropiati.

Daca visezi o gaina mancand de pe jos inseamna un viitor sumbru, nefericire, necazuri, nimic bun nu ti se va intampla, vei avea parte de multe pagube. O gaina clocind inseamna succes la job, admiratie, respect la locul tau de munca, avansare poate, multe proiecte la care lucrezi de mult timp se vor termina cu reusite. Daca visezi o gaina cu puisori inseamna aparitia unui nou membru al familiei. Daca visezi o gaina cu pui mari deja inseamna vesti bune.

Daca visezi un cotet in care sunt multe gaini inseamna bogatie. Daca visezi multe gaini inchise intr-un cotet inseamna saracie, o etapa din viata ta foarte urata va urma.

Daca visezi o gaina care tocmai face oua inseamna bogatie. Daca visezi ca mananci oua proaspete de gaina inseamna un viitor bun. Daca visezi ca ai gasit oua de gaina in cuibar inseamna castiguri izbande in afaceri, la job.

Daca visezi o gaina mare inseamna noi cunostinte de sex opus care-ti plac foarte mult si in general, e vorba despre relatii de dragoste frumoase.

Daca visezi mai multe gaini mari inseamna o perioada buna din punct de vedere a sanatatii.

Daca visezi gaini in casa inseamna noi relatii de bun augur in viata ta, poate sarcina, copil.

Daca visezi ca un animal iti mananca gainile din ograda inseamna dusmani, grija la cei apropiati care te-au tradat.O gaina slaba in vis inseamna sentimente de rusine pe care le vei suferi in fata cunostintelor tale.

Daca visezi o gaina ce are alaturi puisori inseamna certuri, disensiuni in familie, poate chiar cu iubitul. Daca visezi un pui de gaina inseamna stima de sine scazuta, neincredere in fortele propri, zvonuri, barfe la care participati. Un puisor de gaina sarind inseamna noroc, sarcina, copii. Daca puisorul pluteste intr-un vas, in vis inseamna ca toate problemele se vor risipi, le vei rezolva pe toate, rand pe rand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here