Daca visezi furnici inseamna suparari, nefericire, aceste sentimente puternice putand-se purta chiar asupra propriilor fapte, propriei vieti, legate atat de viata persoanala, cat si profesionala, frustrari ale tale ies la suprafata. Mai poate semnifica si predilectia catre o viata bisericoasa, poate fi vorba despre harnicie, admiratie, rezistenta, meticulozitate.

Daca visezi ca strivesti o furnica chiar si daca o faci din greseala inseamna ca in viitor vei avea necazuri, suparari. Daca visezi furnici care-ti trec prin fata inseamna succes, izbanda, iar daca le privesti inseamna tradare.

Daca visezi ca ai furnici in casa inseamna un viitor sumbru, ai nevoie de ajutorul cuiva. Daca visezi ca iti intra o furnica in ureche inseamna probleme, necazuri, poate chiar deces. Daca visezi ca te musca o furnica inseamna necazuri.

Daca visezi o furnica care duce in spinare ceva inseamna ca ai multe responsabilitati, sarcini, dar in urma efortului depus vei avea multe izbande, dar si posibile sanctiuni la serviciu. Daca visezi ca respectiva furnica care ceva prea mare pentru ea inseamna ca vei depasi cu bine anumite etape din viata ta, cu pretul subrezirii sanatatii.

Daca visezi multe furnici inseamna ca cineva va incerca sa te tenteze cu ceva, dar si respect, admiratie din partea celorlalti, iar daca visezi ca ai multe furnici in casa sau visezi haine pline de furnici inseamna dezamagiri din partea persoanelor de la care nu te-ai fi asteptat. Daca visezi furnici mergand una dupa cealalta inseamna un viitor bun din punct de vedere financiar.

Daca visezi furnici care muncesc inseamna de fapt felul tau de a fi, munca grea pe care o duci zilnic, responsabilitatile si sarcinile grele pe care reusesti sa le duci la bun sfarsit cu bine.

Daca visezi furnici care merg pe pielea ta inseamna ca cineva din jurul tau e siret, incearca sa-ti castige atentia. Daca visezi furnici in par inseamna necazuri, indoieli. Daca visezi furnici in pat inseamna ca va trebui sa faci anumite reparatii in locuinta.

Daca visezi ca omori un musuroi de furnici inseamna tensiune, stres. Daca visezi furnici negre inseamna suparare, necazuri. Daca visezi furnici rosii inseamna mici suparari, pericole.

Daca visezi furnici mari inseamna oportunitati pe care trebuie sa le fructificati.

Daca visezi furnici ce au aripi inseamna multe responsabilitati pe care le ai si incerci sa le transmiti altor persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here