Furca

In general, daca visezi furca e semn rau, suparare mare si cearta multa. Daca visezi ca muncesti cu o furca, fara sa conteze daca esti la tara sau la o ferma in oras, inseamna totul iti va merg bine din punct de vedere al sanatatii, insa daca visezi ca cineva alearga cu o furca dupa tine inseamna pierdere financiara, ai suficiente motive sa te ingrijorezi pentru finantele tale.

Daca visezi o persoana cu o furca in mana, fara sa te ameninte, este foarte posibil ca acea persoana sa incerce sa-ti puna bete-n roate in activitatile tale sau in familie.

Furca in vis mai poate insemna si prevestirea unor necazuri mari in familie, suparari, insa si faptul ca vei munci foarte mult , iar rezultatele vor fi foarte slabe in raport cu volumul muncii.

Furca, ca si unealta, este un simbolul unei munci foarte grele, insa in vis, furca mai poate arata si faptul ca te lupti pentru un trai mai bun.

Furca din vis mai poate insemna dualitate, bunatate, maleabilitate, versus romantism, realism.

Daca visezi ca ai o furca in brau aceasta poate sa insemne o serie de intamplari frumoase care vor aparea in viata ta. Mai mult, iti vor fi recunoscute meritele, vei fi apreciata si vei avea intr-un final respectul organizatiei din care faci parte.

Daca visezi un fir de furca sau de fus care se rupe inseamna ca cineva apropiat te va uita, nu se va mai gandi la tine si vei fi parasita.

Daca visezi mai multe femei care folosesc o furca semnifica faptul ca in curand vei cunoaste foarte multi oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here