Daca visezi fulger inseamna ca vei face multe schimbari in viata ta, atat de mari poate ca nu mai intelegi nici tu nimic din ce ti se intampla. Esti foarte vulcanica, energica, rapida in miscari si in actiune, creativa, aplecata catre arta, muzica, esti destul de agitata, dar esti si foarte sociabila, prietenoasa, comunicativa, rabdatoare si intelegatoare. Iti place riscul si ti-l asumi. Ca si trasatura negativa, esti mult prea orgolioasa.

Daca visezi un fulger alb inseamna ca va urma o perioada grea, vei avea dispute multe si grele cu persoane din jurul tau, mai ales cu cei din familie.

Daca te visezi fulgerat, strapuns de un fulger inseamna nenorociri, pericole, dar si o sanatate firava, boli sunt pe cale sa iti dea batai de cap.

Daca visezi un fulger care nu te atinge, cade langa tine inseamna noroc, succese mari pe toate planurile.

Daca visezi un fulger si un tunet deodata inseamna prietenie, vesti bune pe care le vei afla, lucurir bune ti se vor intampla.

Daca visezi niste fulgere mari, cu tunete, fulgere, intunecate si care-ti provoaca teama inseamna multa veselie, poate fi vorba despre petreceri la care ai fost invitata si la care vei participa.

Daca visezi ca un fulger cade in partea ta dreapta inseamna inseamna izbandam succes mai ales pe plan profesional.

Daca visezi un fulger ce cade in partea ta stanga inseamna dispute mari, scandal cu iubitul tau, dar si cu cei din familia ta sau a lui. Poate fi vorba si despre necazuri la locul tau de munca.

Daca visezi multe fulgere in acelasi timp pe cer inseamna bucurii, veselie.

Daca te visezi uitandu-te la fulgere inseamna tristete, suparari, scandal in care te vei baga singur sau in care te va tari cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.