Daca visezi acest sentiment de teama, frica, fara alte dimensiuni, fara sa ai un motiv real sau sa nu ti-l amintesti inseamna pericole, tristete, chiar nenorociri sau ca in viata ta urmeaza sa iei anumite decizii foarte importante ori profesional, ori in viata personala. Poate fi vorba de masuri dramatice pe care trebuie sa le iei in propria afacere, asadar iti trebuie mult calm si luciditate, obiectivism si echilibru. Va trebui sa incerci sa faci ca anumite relatii cu anumiti oameni sa functioneze, chiar daca acei oameni nu se numara printre preferatii tai. Va trebui sa fii foarte atenta la sanatatea ta, sunt semne ale unor boli pe care le ignori de ceva vreme. Daca ai aceste sentimente in vis pot sa existe atentionari asupra unor potentiale pericole. Dar poate semnifica o buna relatie cu iubitul tau sau cu alti barbati, atractie reciproca.

Daca visezi ca ai teama, frica de apa inseamna tristete, nefericire, trebuie sa-ti orgnaizezi viata mai bine, mai ales in relatia pe care o ai cu iubitul tau.

Daca visezi ca ti-e atat de frica de ceva sau cineva incat tremuri inseamna ca vei primi suportul persoanei la care te asteptai de mult timp, inseamna ca vei fi sprijinita sa rezolvi anumite probleme pe care singur nu ai sanse prea mari in a le rezolva.

Daca visezi teama din cauza unui eveniment la care urmeaza sa participi, gen nunta, concurs, examen inseamna nesiguranta, neincredere in fortele proprii, poate stima de sine scazuta. Va trebui sa te concentrezi mai bine la ce ai de facut, pentru a nu exista in urma ta reprosuri.

Daca visezi ca-ti este teama de un obiect pe care nu poti sa-l identifici inseamna ca nu vrei sa te faci vazuta, iti place sa traiesti in anonimat.

Daca ti-e teama, ai frica de inaltime inseamnaca vrei sa detii controlul, iti place sa nu lasi lucurirle neterminate.

Daca ti-e frica de succes inseamna ca nu ai deloc incredere in tine, nu crezi ca vei reusi vreodata. Poate fi vorba despre dorinte noi pe plan profesional sau personal, despre anumiote schimbari pe care vrei sa le faci.

Daca ti-e teama de foc inseamna pasiune, dar si curaj, ambitiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here