Daca visezi fotografii sau fotografi inseamna ca esti o persoana fara coloana verticala, ai o viata nocturna agitata din toate punctele de vedere, inclusiv sexual, ai parteneri multipli, iti plac lucrurile vulgare. Dar mai poate fi vorba si despre minciuni sau falsitate, despre minciuni de care ai parte cu varf si indesat, despre rivali de care nu stiai, oameni care nu-ti vor binele. In egala masura este vorba si despre relatia ta actuala de care ar trebui sa ai mai multa grija.

Daca visezi o anumita fotografie veche inseamna vise ascunse sau datorii de care uitasei sau regrete multe, dar si reintalniri cu persoane care in trecut au fost sarace, iar acum sunt instariti, au o situatie financiara foarte buna, o viata de familie asezata. Mai poate fi vorba despre minciuni care iti sunt supuse de mult timp.

Daca visezi o fotografie noua inseamna ca in afaceri vei avea ghinioane, poate semnifica chiar falimentul firmei, iar daca esti angajata, poate fi vorba despre faptul ca exista riscul de a ramane fara job.

Daca visezi un filtru pentru fotografii inseamna ca in general esti foarte optimista.

Daca visezi ca privesti cu placere o fotografie inseamna ca in curand te vei intalni cu cineva drag sufletului tau.

Daca visezi ca dai inapoi o fotografie celui care ti-a imprumutat-o inseamna ca vei avea reusite la job sau in afaceri.

Daca te visezi fotografiind ceva sau pe cineva inseamna ca esti altruist, vei ajuta multe persoane ce se afla in jurul tau. Poate semnifica si faptul ca vei primi ajutor, sprijin din partea cuiva care nu va astepta nimic in schimb.

Daca visezi ca vezi pe cineva fotografiind inseamna ca esti aventuriera, vei cuceri multe inimi.

Daca visezi ca privesti fotografii asezate intr-un album inseamna ca vei revedea oameni dragi, pe care nu-i mai vazusei de mult timp. Poate semnifica faptul ca trebuie sa reiei legaturi cu oameni sau sa te intorci in locuri in care nu ai mai fost de mult timp. Asadar, este vorba despre trecutul tau pe care trebuie sa-l accepti, dar inainte de asta sa-l intelegi, dar si despre faptul ca nu esti capabila sa-ti planifici viitorul.

Daca visezi ca dai cuiva o fotografie cu tine inseamna ca trebuie sa fii putin mai obiectiv in viata ta de zi cu zi.

Daca visezi ca privesti o fotografie cu o persoane de care ai fost indragostita in trecut inseamna ca vei fi fericita in viitor, vei avea o viata implinita din toate punctele de vedere.

Daca visezi ca pui o fotografie intr-o rama inseamna ca incerci in viata reala sa evidentiezi ceva, sa scoti in relief un anumit eveniment, o amintire, o relatie.

Daca visezi ca rupi o poza inseamna ca ai depasit trecutul, privesti catre viitor cu optimism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.